HTML

---

2010.07.10. 19:23 :: Tobber

Ma táncoscsapattal jobbhíján Sportuszi, ami kétszerakkora, mint amikor exPasival hetente jártunk oda.

Jó társaság, szép idő, jóléreztem magamat.

Egy 195 magas korombéli csokibarna, kékszemű és görögisten-alkatú srác (fotót kérésre küldök) valahogy mindig ott napozott, ahol mi, aztán megszólított, hogy nem a közgázról ismerjük-e egymást (lehet, sztem nem), majd elhívott szaunázni, majd fél órát mesélt még, tetszem neki, milyen szép az alkatom, állítólag felkeres majd.

Állandóan leesik az állam, hogy 70 kg-san, narancsbőrösen, striákkal, és fogyás után még nem teljesen helyreállt bőrrel pasik bikiniben ennyire buknak rám, miközben a napisokat sportoló bombaalakú táncoslányra (tinik szerint 10/7-es, én 10/8 ugye) nem.

TCsV szerint szimplán olyan a kisugárzásom, hogy dgjmegdgjmeg, de ma azon kívül, hogy színes bikiniben slattyogtam a törölköző és a medence között hőségtől kókadtan, semmi jelet nem adtam. Szerintem, ugye.
Megbeszéltük, hogy a két kölköt leállítom, mert már túlzás, hogy a 16éves dzsigolót játszik nekem, a 19éves meg úgy néz rám egész estéket, mint akit meghipnotizáltam, szal lépnem kell.

Találkoztam még Drisem régi havernőjével, ő mesélt Montenegróról, amit célbavettünk TCsV-vel, találkoztam két kollégával is.

komment

süti beállítások módosítása