HTML

-

2009.05.15. 12:51 :: Tobber

Egyébként a faxom kivan a munkámtól éppen.

Két határidő jár le ma. Az egyik a HR munkája lenne, de lepasszolták ránk. Egy szívességet csinálok a tanácsadócégünknek, több tucat megbeszélést szervezek nekik, nem is a mi kollégáinkkal. Szívességből kell megszerveznem egy vezető interjúit, mert a HR rámpasszolta. Szívességből vidéki vezetőnknek nyomtatgassak, menjek el ide-oda, hozzam vissza, szkenneljek, merthogy ugye én Pesten. (Mellesleg van itt kollégája.) Szívességből foglalgassak videokonferenciát, mert neki nem megy. (Sokadszor megmutattam.) Próbálnék kétszer elhűlt ebédemből enni, mindig idejön valaki, csak egy apró szívességért, meg hogy mit eszem, miért nem mosolygok és mit akarunk főzni a céges szocializálódáson. Hagyjanak már dolgozni! Hangzavar van.

A fentiből egy sem feladatom, nem is főnökeim, mégis meg kell tennem a saját munkáim mellett. Túl jólelkű vagyok. (Ha itt lenne a főnököm, lazán mondanék nemet, mert ő megvéd, ha mószerolnak, de ő nincs itt.)

És a hab a tortán, szerda éjjel hányt kollegina lánya, ezért reggel egy sms fogadott, hogy mivel hányt, a héten már nem jön be dolgozni. Határidők, káosz idebent. A doki helyett eldönti, hogy otthon marad két napig, nagyi meg ott malmozik két utcával lejjebb. Az előbb hívtam, játszótereznek. EZÉRT kell otthonmaradni a gyereknek? Ezért nem lehet a nagyival inkább? Nekem ez akaratgyengeségnek tűnik. Olyan is a hölgy, elhízott, ápolatlan, nomeg nem véletlenül nincs ereje még egy diplomát sem szerezni. Nagyon unom, hogy két ember helyett tartom a frontot állandóan.

(És nem. Nem vagyok geci. Itt morgok. Vele nem éreztetek semmit. Nem akarom bántani. Biztos xar lehet, ha beteg a gyerek. Akárhányszor is egy évben. Úgysem tudom, milyen anyának lenni egyelőre. Bár ott ugrottam, amikor kioktatott, hogy egészséges, hogy tíz éve vmelyik gyerek minden éjjelt az ágyukban alszik. Mikor intimitás? Mikor keksz? Mikor tud a férjére, mint férj koncentrálni? Hogy tudják kialudni magukat?? Dehát az is egészséges, hogy az egyik gyerek soha nem eszik gyümölcsöt. Na igen.)

Gőz kint, irány a munka.

komment

süti beállítások módosítása