HTML

Kísért a múlt

2009.03.10. 23:10 :: Tobber

El tudja, hogyan kell betenni a lábat a malacok házába:
"Kedves Tobber!
[...] Sajnálom, hogy a közöttünk lévő kapcsolat megromlott annak idején és tudom, hogy ez az én hibá(i)mból történt. Azonban úgy gondolom, hogy egyszerűen túl kevés az értelmes ember ahhoz, hogy azok haragban maradhassanak (már feltéve, hogy én az értelmesek közé tartozom, mert ezt jelenleg sokan és erősen vitatják!).
Arra kérlek, hogy "fogadd pozitívan" a levelemet, amit nagyon nem volt kellemes megírni, pedig tudom, hogy így helyes!
L"

Ez fura. Én nem haragszom rá. Egyszerűen csak nem fér bele a szűk körbe, akikkel barátkozni akarok. Hiába eszméletlenül okos, sőt engem is annak tart. (Ez itt ellentmondás, mi? :D) Pedig így is rengeteg hülye van körülöttem, ma is egyik ígéretet tett az én nevemben, ami rendkívül kínos, és ég az arcom, hogy hogyan fogom megmondani a közös ismerősnek, hogy bocs, de mégsem, mert én ezt nem akarom. Áh!

És új liezonomat is ki kéne már dobni, csütörtökön csak ezért felugrom hozzá. Ciki, de válogatnom kell. És hála Drprnek már elhiszem, hogy rossz párkapcsolatnál a semmi is jobb. (És hála Anyukám harcainak és talán saját kitartásomnak anyagilag is megengedhetem, hogy nem szorulok férfiak egzisztenciájára.)

Ma egy kollegina kifejtette, hogy PONT három kilót adjak már csak le, mert úgy lesz jó. Hurrá, ő eddig még nem szólt bele! Hááát, én nyolc-tíz kg párti vagyok. Plusz egy mellműtét. :S

Béká, a ma reggeli email megijesztett, máskor ilyet csak a kb. 10 óra körüli reggelim után küldjél, mert nem lesz étvágyam! :))))

komment

süti beállítások módosítása