HTML

2008.07.14. 11:25 :: Tobber

Vasárnapi mérleg:
6 liter folyadék elfogyasztása (plusz szokásos mennyiségű kaja)
1 kg fogyás

Hú, megcsinálom ezt a napot minden héten!! Az első infarktusig, amit a lenti ábra is mutat, hogy hajlammal...
Este összefutás kollégával, mesélem neki a napomat, ma ír: még egyszer le a kalappal a sport+tánc elviseléséért abban a kellemes tegnapi időben. :))
A tánc nagyon gyors volt végig három órán át, és kint ömlött az eső, de hőség volt, mi meg a sátor alatt táncoltunk vagy 120-an a tökéletes szaunában. Egy merő csatak volt mindenki!

Ja igen, GörisGyu. Naív hit volt remélni, hogy lekopott rólunk. Kint volt a Pályán, mikor odaértünk, majd addig jött utánunk, míg meg merte tőlem kérdezni, hogy beállhat-e edzésen. "Bocs, de nem." "Miért, akkor ketten játszotok Békával?" (Nem ketten voltunk kint.) "Akár." Két perc múlva, még mindig mögöttem jőve: "Hadd álljak be!" "X nem akarja, Y nem akarja, Z nem akarja. Tehát NEM!"
A végén megint köröz 20 percet, hogy szólhasson: Békához odamegy. "Tényleg te sem akartad, hogy beálljak?" (Hé, hazudok én neki??) "Nem tudom, mit nem lehet ezen felfogni, épp elégszer elmondtuk, nem?" Pfff...
Egy 42 éves férfi ne alázza már meg magát egy olyan társaság előtt, akik egy éve éreztetik, és mondják neki, hogy nem vesszük be a csapatba*. És inkább az én bosszúmat, mittoménmimet fantáziálja bele. GörisBé: "Nem kéne leülni vele, és tisztázni vele a helyzetet?" Hihihihi... Nincs mit.

Ma Illető Anyukájának isteni túróscsuszáját ehetem, BÁRMIT megígértem neki cserébe. Cserébe azt kéri, hogy takarítsak ki GörisPénél. Festés utánit. Pff.

Edződilemmánk is van, mert imádjuk Atibát és ldm-et, de Profiedző maga a rutin. Íííííí.

És mikor van MÁV-sztrájk, ha nem akkor, amikor Apu 60 km-re fekszik egy másik város kórházának intenzívjén...

* Mielőtt önző, gonosz embernek hinne minket bárki: GörisGyé kisgyereket lök föl a Pályán, ha minket ellök, nem segít fel, nem köszön, és egy nagy tahó. Csapatsportban értékes ember lenne, mi?

komment

süti beállítások módosítása