HTML

2008.03.27. 07:01 :: Tobber

Este céges buli belvárosban, elődömmel remek csocsópáros vagyunk, hihi. Megtudtam a fiúktól, hogy Illető nagyon pocsék focista. (Még én szóltam neki, hogy a főnökei focizni járnak. Izé.)
Aztán Tóbiással leléptünk, kapott lecsót. Igen, az egyetlen magyaros vega étel, amit ismerek, és én, a húsfüggő is megeszek. Imádta. Kijárt rá később is eszegetni, elkérte a receptet. :))
És nem hitte el, hogy ennyire egyszerű. Jé, még sosem adtam angolul főzési tanácsokat! És trianonról sem vitatkoztam angolul. És megnyugtat, hogy szerinte az írekhez képest a magyarok nagyon boldog emberek! (Évekig ott élt.) És szerinte én vagyok az egyik legvidámabb ember, akit itt megismert. (Szoktak adni borravalót vagy sikerdíjat pszichiátereknek??? :D) És a hűtőmben kutatva örömmel csapott le a jégkrémnek fagyasztott hohescémre, amit azt hittem, csak én imádok, de németül még neve is van : safteis. És megismerhettem a Fettes brot nevű remek német együttest. :DD (És ismerve hiphop-lelkesedésemet is hátast dobott, amikor dj tomekket vagy die fantastischen viert dudorásztam... :) hallgass bele, te is fel fogod ismerni!) És részegen remek vagyok angolul, ami józanul egyáltalán nem, de ha nem jutott eszembe angolul, akkor beugrott németül, úgyhogy úgy is beszélgettünk, de abban elég nagy előnye van.
És azt sem gondoltam volna, hogy egy német huszonéves férfi hívja fel a figyelmemet arra, hogy heidiklumnak nincsen feneke. :D
A többi remek.
Ennyi.

komment

süti beállítások módosítása