HTML

2008.02.08. 11:02 :: Tobber

Anyák kajaversenye.
Hétvégén Illető anyukája csomagolt több tonna ételt. Mesélem Anyunak hétfőn. Gondoltam, hogy nem marad visszhang nélkül! :)
Anyum másnap jelez, hogy kedvenc bablevesemet főzte kedvenc pogácsámmal, két üveggel hozott. :DD
Egész héten anyáink főztjét ebédeljük, el vagyunk kényeztetve! :) Hogy mennyit lehet ezzel spórolni!!!

----------------

Ha még emlékszik valaki bő két évvel ezelőtti kalandomra Újismeretlennel: örültem, hogy sosem látom többé. Erre pár hónapja a cégünknél helyezkedett el. Kerül, ha meglát, akkor sunyban elfordul, stb. Már sportot űzök abból, hogy keressem a tekintetét, mert akkor köszönnie kellene. :D
Tényleg miért olyan nehéz egy sziát kinyögni??
Ma viszont Illetőnek is feltűnt a dolog: nálam aludt, együtt jöttünk be, állunk a liftnél. Messziről közelít Újismeretlen. Látom fél szemmel, hogy meglát, elfordul a belépőkaputól és ELBÚJIK egy oszlop mögé. Bakker, ekkora barmot!! :)
Beszállunk a liftbe, várunk egy kicsit, hogy talán előkerül, majd feljövünk. Illető megkérdezte, hogy ez most mi volt. Elmagyaráztam neki. :DD
De most azért nem száll be a liftbe, mert köszönnie kell?? Még ha kettesben lennénk benne, akkor is... Á!

Jé, eztet találtam a blogom mélyén:

2005. november 11., péntek
#697

El mai levele (néha meghökkent, hogy férfiak ilyen lényegretörően meglátnak dolgokat):

"Hazafelé, még a Vezér u-Csömöri sarkán azt mondtam Elójának, hogy nyilvánvalónak látom ÖCs végzetét... Annál te határozottabb és magabiztosabb vagy, hogysem az ő "énkeresgélésé"-t akarnád asszisztálni! Kissé olyannak is tűnt, mint aki "bizonyítani" akarna nálad/veled - önmagának is! Az pedig sosem jó, ha a dolgokat nem önmagukért, hanem bizonygatásképpen csinálja valaki, mert akkor nem is magát az adott dolgot élvezi, hanem legfeljebb csak a "jól sikerült bizonyítást"..."

Hát igen, ÖCs mindig is tutibbnak állította e magát, mint amilyen... :-(( (Nomeg 44 évesnek 45 helyett.)

:)))))))))))))

komment

süti beállítások módosítása