HTML

2007.11.30. 13:35 :: Tobber

Még mindig rá tudom magamat beszélni az autó helyett bkv-val bejárásra, de azért sikerül rendszeresen felhúzni magamat. Akár azon, hogy a fenekemen a laptoptáska és kérésre sem húzza arrébb a tömegben, vagy hogy a mozgatható kapaszkodót úgy fogja, hogy az arcomban a kabátujja, én meg már nem tok hátrébb húzódni, stbstb.

De az ellenőrök! :(

Kikérem magamnak azt a mentalitást, hogy "na úgyis bliccel, bunkó leszek vele", ha meg nem kap el (SOHA nem bliccelnék, bérletotthonhagyás esetén veszek jegyet), akkor "most nem bliccelt, de tuti elkapom még". Nem, az emberek nagy része becsületes, kikérem magamnak, hogy így beszéljen hozzám a drágán vásárolt szolgáltatásnál csak azért, mert van 10% suttyó, aki nem vesz bérletet.

Sráccal jöttünk a város felé tegnap reggel. Engem átenged bérletfelmutatás után, Srácra rászól a 40 körüli nő, hogy "álljál meg, mutasd a bérletedet!" Srác is ledöbbent a hangnemen, de én kérdeztem rá Srác felé fordulva: Jól hallottam, letegeztek?? Igen, fiatal. És? Nem ugyanolyan utazó, mint az öregebb? Kíváncsi lennék, mit szólna itt egy ügyfelünk, ha a kora miatt tegezve, így szólnék hozzá. Pedig nálunk is hányan csalnak. :SSS

 

komment

süti beállítások módosítása