HTML

Tobber életblogja

Friss topikok

Címkék

2007.08.03. 14:03 :: Tobber

Ja igen, ahogy megszoktuk, BCsTLV újra jelentkezik. (Én meg nem válaszolok.)

Mivel smseire már nem válaszoltam hónapok óta, hogy kaphat-e újabb esélyeket, most megpróbálkozott azzal az úttal, ahogy megismertem. Net.

Újra regisztrált arra az oldalra, gondolom, pár napig figyelte, megnézte, hogy nem csökken a tucatnyi-kéttucatnyi levélszám, írt, várt egy napot a válasszal (nem válaszoltam, mert nem jártam arra, épp megvan a létszám :D), aztán töröltette magát.

A legideálisabb pasi lenne mellettem.

De ha nem megy, nem szabad újra felkavarni. Ez is felkavart már. Főleg, hogy milyen szépen írt...

Mondjuk elég melodramatikus alkat, szereti az érzelmeket korbácsolni! :)))

------------

Kolléga1 megpróbálta kontrollcé-vé-vel a képernyőjéről egy papírra másolni a szöveget. :DDDD

Nem ment.

Kolléga2, egyébként vezetőnk reggel kiabálva rohan ki egy megbeszélésről, amikor meglát az ajtó előtt. Tobber, most azonnal gyere be, ez nem várhat. Öh. Mit szrtam el?? :) Bemegyek, kollégák az asztal körül, ő odaáll a tárgyalóasztal mellé, odadörzsöli a combját/műszálas öltönynadrágját az asztalhoz, mire az asztal közepén lévő műzlicsomagolás elkezdett körbe forogni!!! :DDDDDDD

Utána még végigfutott a folyosón, mindenkit odahívott, és megmuttatta a produkciót... :)

------------ 

Ugyanez a kolléga tegnap odasúgja tízfős megbeszélés előtt, hogy ha hallom a formaegyes autókat, valami béna indokkal hívjam ki. Bocs N., ki tudnál jönni egy picit? Halaszthatatlan... :)

 

Megj: Dzsenzönbátton a lömeridienben van, a többiek valszeg a kempinszkiben, legalábbis ott áll soktucat tini rajongó pólóban, fényképezővel és papírral-tollal a kezében. :)

 

komment

süti beállítások módosítása