HTML

2007.07.08. 23:14 :: Tobber

"Itthon festeni fogjuk a hintát, meg a kerítéseket, így eléggé gázos hét elé nézek majd..." :D

Tini felturbózza a játékát...

 

De a hétvége mondata: Te is imádod a spenótot? Akkor csinálok egy spenótpartit legközelebb!!!
:DDD

Ja, utálom az összes zöldséget, de a spenót kivétel. Meg a paprika-paradicsom, abból naponta sok. Meg eszem én zöldséget, mert hiszem, hogy egészséges, csak épp lelassítja az anyagcserét, szörnyű!!!

 

Háromnapos hétvége szuper, pörgős, szinte semmi alvás, sok program, kedves ismerős, sok sport (bosszantva egy pasast, aki isten görisnek tartja magát, de a mért pályaidőnk alapján csak 1 mp-et tud rám verni (és Békára csak 5-t), és erre most külön gyúrni akarunk, én 3-4 mp-et javítani akarok jövő hétre), sok kultúra (közte amerikai kórus magyarul Kodály-éneklése, érdekes), hat óra vezetés (hőség, dugó, egyszer felkelő nap vakítása, egyszer sötétedés utáni küzdelem), sok-sok gyümölcs, merthogy mégiscsak az a legjobb a nyárban, hogy ennyi finom gyümölcs közül képtelenség választani, :) csak kicsit túl meleg volt!!! (Legyen már tél! :) )
És ugye nem kéne szoliba menni, ha utána egész hétvégén napon vagyunk, mert az még az én bőrömnek is kihívás. Na jó, kicsit piros az orrom. :) (Nem, nincsen naptejem.)

Viszont a görkorivédőfelszerelés miatt hetek óta csíkosan barnulok, ezt megspékeltem még egy kicsit: szombaton meghúztam a csuklómat egy esésnél (ja nem, esni szoktam, csak csuklóvédőben eddig nem volt bajom), úgyhogy ma a napon két órát fásliban vezettem (és csont nélkül parkolok!!! (mint Ace Ventura, hihihihihihi) ), szal ott most már virít a fehérségtől.... :))

 

komment

süti beállítások módosítása