HTML

2007.02.14. 20:44 :: Tobber

Őőőőő, nem vagyok jó nevekben. Bé, ha kijössz korizni, NE Balázst keresd, hanem Tamást! :DDDD Ma beszélgettünk a Műjégen, még jó, hogy mindenkit helloköszjólvagyok-nak hívok... :)

Mindegy, cuki, kócos. (És itt merem remélni, hogy Bé életének (mostani, ugye, a preTamás korszakból ;) ) párja nem olvas.) :)

(Ha kéritek a tévémet, pár hónapra tudom nélkülözni!! :))))) )

A múltkor barlangászni hívtak korisok, most meg mások sítúrát szerveznek ide: http://www.paganella.it/ és lelkesen hívnak!! :) Őőőő, évek óta vágyam extra minőségű pályán síelni, mmmm...

De lehet, hogy kocsivásárlás után kicsit vissza kéne fognom, ennyire szorgalmasan nem dolgozom. Javítok, nemszorgalmasan sem nagyon dolgozom, nincs kedvem.

Célelérés utáni üresség és alkalmatlanság a hátradőlés és élvezés érzésére... :) Ez van, engem hajt a tatár. :D

--------

Mai céges vörksop szüneteiben dvd-ről nézegettük cégünk reklámfilmjeit, de hang nélkül, úgyhogy szépen utószinkronizáltuk, hihihihi... Régi kedves játékunk volt drissal a csutkárahalkított tévé nézése alászinkronnal. Szigorúan dris a női, én a férfiszereplőket, csakis brazilsorozat témakörrel. :))

Tegnap este tucatnyi kollégát csődítettem a jégre. Maguk között Jäg-mesternek hívnak... :DD Forraltborozás közben bele is kezdtünk céges indulónk komponálásába. :)

Holnap meg céges monstrebuli, hurrá. Nem akarok, de illik menni. Meg ingyen van a pilya, az sem rossz.

:)

komment

süti beállítások módosítása