HTML

Tobber életblogja

Friss topikok

Címkék

2006.12.31. 16:00 :: Tobber

Egy bejegyzésbe írok, mert a fríblog feladta az évvégét. :/

Szal évértékelő dolgozat.

A tények:

-30 éves lettem. Sokat ittam a szülinapom körül, de csak az elmúlt két hétben öten néztek 23-25 évesnek, úgyhogy nyomom a sminket! :))

-év elején új munkahely, finnek. Jó.

-utazások: május Stockholm Bével, nyáron céges út Hamburg-Lübeck, szeptember Oslo, Bergen, fjordok. Egyik jobb hely, mint a másik.

-munkahelyváltás, németek. Hááát, még nem tom milyen.

-pasikat összeszámoltam, huh. Nem kevés. Na jó, sok.

-kecó befejezése, egész pofás kis kuckó lett, nagyon szeretek itt élni!! :) (Most még fenyőillat is, mmm...)

-sport: belehúztam a koriba, oktató(i)m is lett(ek), heti min. 12 órát mozgok, de most a két hét szabi alatt napi 6-8 óra is összejött simán.

Tehát egyes számú következtetés, amit már ezerszer levontam: kell a sport. Addig még Pasit is kibírtam évekig, amíg úszni, kocogni, kondizni jártunk. :) Nem mellesleg szociálisan is felfejleszt, nagyon sok arcot megismertem kint, de főleg új célokat állíthattam fel magamnak. És ahogy elnézem a jeget, ez a sport simán bírható 60 fölött is, nagyon sok "öreg" ezerszer jobban bírja nálam, márpedig én is szívós vagyok. :D

Nomeg az alkatomon is sokat formált. Vagy a formámon is sokat alakított. Vagy hogy. Naszóval olyanra még nem nagyon emlékszem, hogy elégedett lettem volna az alakommal. Igaz az most sem vagyok, van rajtam 20 kg plusz, de NEM akarom leadni!! :) Évekig görcsöltem az alakomon, és minden butaságot megtettem, hogy fogyjak, meg hogy eltakarjam. Most eszembe sem jut. És amilyen pasik ragadnak rám, most már igazán felfogtam, hogy így vagyok önmagam! :)) Bátran lófrálok fürdőruhában, flangálok itthon ruha nélkül pasi előtt, és nemcsakhogy nem ciki, még sikere is van, bakker. Ezért nyúztam magam évekig?? :)

Pasik: azt hiszem, ez az év kellett ahhoz, hogy rájöjjek, hogy milyen alakokra NINCSEN szükségem! És hogy soha többé az esze, vagyona, humora, bármi alapján ne tegyek kompromisszumokat, hogyha xar az ágyban, mert mindent megmételyez!!!!! :((( Igaz, elég magasra tettem a mércét, és ezt megugrani csak negyvenkörüliek, afelettiek bírták idén (márpedig volt minta). Ez a legkisebb gond, én is jobban szeretek velük lenni. Egyszerűen szórakoztatóbb...

De a lényeg: eddig mindig attól tettem függővé életem értékelését, hogy van-e és milyen a párkapcsolatom. Nem mintha bármelyik hosszútávút szégyelltem volna, sőt, mindig olyan fix kapcsolataim voltak, akiket szivesen látnék majdan a lányom mellett. De hogy ettől miért függtem így??? :( (És miért nem látjuk be ezt, amikor benne vagyunk? A legtöbb nő ettől értékeli magát többre/kevesebbre, a francba is, önálló emberi lények vagyunk!!! :((( Mint a legjobb példa erre BS, aki hirtelen akkora arc lett, hogy van egy (izzadtinges, taszító, buta tekintetű) pasija. Hát, ha az utolsó férfi lenne a földön, akkor is a banánnál maradnék... De ha dzsudló lenne, akkor is, miért változott így meg??)

(Nem beszélve egy idei nyári esküvőről, ahol imádja egymást a pár és elmondásuk szerint minden tökéletes. Majd a lány elmormolta, hogy de nekik tényleg elég ám a havi-kéthavi egyszeri szeretkezés, de tényleeeg... :(((( Minek ment hozzá, ha már harminc körül sem stimm?? Jesszus, hány kiéhezett férj kószál a neten!! :((( Vagy koristárs dicsekvése, hogy a párja gyereket akar, mire felsikoltottam, hogy dehát évek óta nem is hajlandó összeköltözni veled! Ja, az más. Na ilyen kapcsolatok nem kellenek.) :)

Összefoglalva most kicsit kivontam magamat a harminckörüli nők tébolyából, és távolról szemlélve mosolygok. Egyrészt az ilyen visszás dolgokon, másrészt meg azokon, akiknél hálistennek minden rendben működik, vagy ponthogy bátran felvállalják az egyedüllétet, náluk csak örülni tudok és próbálok tanulni! :))

Boldog vagyok. Sokkal boldogabb, mint gondolni mertem volna két-három éve. És nem emlékszem életemnek egy olyan szakaszára sem, amikor ilyen elégedett lettem volna a sorsom alakulásával! :) Valaki odafent vigyáz rám.

Örülök, hogy ezt az életformát választottam, végre visszataláltam önmagamhoz. Néha vannak kilengéseim és a társadalomtól azért megkapom néha, hogy nem így kéne, de engem most ez tölt el örömmel.

Megígérem, ha már nem élvezem, akkor abbahagyom. :))))

Addig is könnyed liezonok, függetlenség lelki és anyagi értelemben és sok-sok mozgás. Nehezen találtam rá a rég elhagyott szórakozásaimra, most kicsit kiélem magamat, remélem, jövőre is!! :)

---------------

-Tobber, hol vagy?

-Tőletek egy kilométerre vásárolok némi ebédet.

-Akkor te is érezted a földrengést! Apád a szobában szédült meg, én a fürdőben.

-Anyu, kicsit korán kezditek a szilveszteri pezsgőzést!

- :)

Bocs Anyu, tényleg földrengés volt! :)

-------------

Ma 4 óra kori volt, nyami. Atibával csacsogás, nyami. Aztán egyik hiperaktív kisöreg lefékez mellém beszélgetni (szintén Laci, mint ott mindenki és egy másik Laci mutatta be anno (tudod, Jat, a bajszos szlalomos)): -Lacibácsi, hogy csinálod, hogy ilyen jól korizol?? -Semmi az egész, csak ötven éve gyakorlom. :))))

Gyorsan még összedobom az évértékelésemet, aztán spuri. BÚÉK!! :))

(Itt egy kép van, csak vicces a fríblog és nem engedi.)

-------------

A magyar emberben benne van a rutin, hogy ha valaki a környezetében jó meri érezni magát, akkor annak azonnal megpróbálják elvenni a kedvét. Ahelyett hogy megsimogatnák, hogy nincs is kockafeje, de legalább jókedvű!! :/

Én rendszerint ezt érzem, amikor meg akarják mondani, hogy nekem mi a jó és így most nem is érezhetném jól magamat... :( Nem véletlenül maradnak azok a közelemben, akik bár néha nem értenek egyet velem, de élni hagynak... :))

Apám karácsony óta már NÉGYSZER veszett össze velem, hogy ha már elhatároztam az autóvásárlást, akkor miért nem vettem meg eddig!! Mintha ő nem fél órát hezitálna azon is, hogy milyen mandarint vegyen. :((

Bár azért vannak igazi bolondok: tegnap délelőtt a pályán Uji a jégen fekve brékelt, majd térdencsúszva kért, hogy legalább egy kevés kegyet juttassak neki... :)))))) A körbeálló gyerkőcökkel megbeszéltük, hogy a bácsi bolond, de nagyon aranyos!! :D

Szeretek Ujival korizni, gyorsan jön, sokáig bírja, és szépen kanyarog.

Délután szintén jégen, (immár szokás szerint) csacsogtam egy vadidegen ötvenes pasival (miután leugattam, hogy az egyetlen padon szétpakolja az újságjait, amikor az nem park, hanem az élvédőt szokás ott felvenni, vagy korit meghúzni), majd előkerült a lánya, akivel végigfogóztam több órát. Jól átmozgatott! :)

Atibá megint levadászott, majd utána visszament oktatni, mi meg az oktatóterülethez állva utánoztuk amiket a kicsiknek mutogat, ott ugráltunk terpeszbe meg vissza, ő meg nem bírta vigyorgás nélkül tartani az órát... :))

És egyik mindig köszönő zenekás bemutatkozott, szintén Laci. Mindenki Laci a zenekában. (Tudod Jat, aki a T-blade-del csikorgott a Pólusban nyáron.)

Tegnapi mérleg egy pizzázni hívás meg egy kávézás. Átlagos nap...

 

komment

2006.12.30. 08:43 :: Tobber

Kori délelőtt Tüzi hülyítésével (bármit bevesz, hihi) (ja, nem nőcileg hülyítem), aztán El-lel isteni ebéd, szépülés, majd vissza a jégre, majd egyéb... ;) Az a baj, hogy a műkoris ismerősök lassabbak a tömegszlalomozásban, hokikorisok gyeeeertek ki!! (Vazze Jat, ez rád is vonatkozik! Meggyőzöl (okosan!), hogy hokikoriban csússzak, végre gyors vagyok, tök hamar irányt váltok meg minden, oszt akkor nem élvezed velem. Na.)

Most is mindjárt várnak a bejáratnál, rohanok is!

(Nlc csirkék korimegszállottságáról csak annyit, hogy két hete egyiküket sem láttam a jég felé!)

Közben elkezdtem mérlegelni az évemet, a következő bejegyzéseimet unalom veszélye miatt inkább hagyjátok ki!!! :))

 

komment

2006.12.28. 09:56 :: Tobber

Tarárárááá...

Azért egy férfi 190 cm fölött férfi igazán... :) Legalábbis az én méreteim mellé, hihi. (Jó, nem vagyok egy nádszálkisasszony, de most már tök jól megbékéltem az alkatommal, sőőőt.)

Este kitaláltuk meglepőssel (196 cm magas, 110 kg-os), hogy bár természetemmel merőben ellentétes, próbáljunk ki egy romantikus randevút...

Hát, mindketten visítva röhögtünk, nem nagyon ment! :D De a virág szép, a hely meglepő, a kaja finom, láthatóan tényleg szépnek tart és jó hozzábújva aludni (és ő is kicserélte egy égőmet a fürdőben). Slussz, ennyi a romantika, többet nem kérek.

Tegnap Atibá levadászott a tömegben, cukipofa! :) Koriztam 4 órát szokott emberekkel, semmi izgi. Ma mindjárt kirohanok a jégre, este más, holnap El szeretné, ezért együtt ebédelünk...

Nincsenek még téli leárazások?? Csajok, mehetnénk már!!!!

 

komment

2006.12.27. 08:51 :: Tobber

Ha hegy nem megy Mohamedhez, Mohamed megy a hegyhez. Most én játszom a hegyet. :)

Nem járok ki a káposztási koriközpontba, hát ők jönnek utánam. A skacok is, de tegnap GYURIBÁ-ba(!) futottam az öltözőben, és végre több mondatot is váltott velem, juhé!!! :)))) Hát, nem egy bőbeszédű ember, bár ez akkor is feltűnik, amikor áll a fradimeccseken a kispad előtt és edzőként a három harmad alatt egy kanyi szót nem szól... :D

Aztán Atibába, kedvenc korioktatómba is belefutottam, aki kedvéért a világ végére is elmennék, ha ott oktat, mert nagyon jó tanár. Úgyhogy szépen átcsábított, hogy Pesterzsébetre(!) járjak hozzá korizni. Őőő, nem sokat gondolkoztam, bár 1. fogalmam sincs, hogy jutok ki oda, 2. azt sem tudom, mennyibe kerül. Na mindegy.

Ja igen, tegnap lemondtam egy srácot PUSZTÁN azért, mert bele van pistulva az ezoterikába (broáf!), kétszer is kimentem a Műjégre, összesen hat órát koriztam volt finnes kollégával, mostani ötvenkörüli szomszédommal és lányával, illetve jóóóól megbámult egy sportos hatvankörüli, hát rájöttem honnan ismerem. Gyerekkoromban szüleim barátja volt! :D Öh. Kicsit változik a világ...

És innen is üzenem, hogy NEM szeretem a meglepetéseket! :) Egy helyes ittnememlített amint meghallotta, hogy korizom, kitalálta, hogy meglep és elémjön a jégre. Jólesett, hogy hazavitt, de ne merjen még egyszer meglepni!!!! :/

 

Papírkutyák, jobbulást!!!!!!!

 

komment

2006.12.25. 16:35 :: Tobber

Karácsonyi krónika:

Apám szokásos megalázásain és további felesleges edényeken túl eszméletlen mennyiséget ettem, ami csak azért fura, mert utálom a karácsonyi étkeket és mégis.

A vérnyomásom meg sokévi mélypontján. Egész nap szédülök, szétrobban a fejem már hetek óta.

Tegnap 11 és 17 h között HÉT erős kávét ittam meg, majd utána sikerült 100/57-es vérnyomást produkálnom. Ájuldozom, mint a fene!!! :(((

A család, a lelkész a szokásos, szenteste kis kamarazene református énekekből, amiket fejből furulyázok már (hótciki, nem??) (Kuss!), de főleg a gyerkőcök szórakoztatóak, akik közül egy hároméves elővette az új játékporszívóját és kijelentette az ebéd közepén, hogy elkezd takarítani, mert most már úgyis elmegyünk. :D Vendégszerető a kölök! :) Unokatesók hazahoztak, és ismét jó ötleteket kaptam az autóvásárláshoz, amihez hozzákezdhetnék végre-valahára... (Thj árulja, ki emlékszik, volt valami baja a corsájának valaha???)

Úgyhogy el is húzok korizni egyet, és két napig kb. semmit nem kéne ennem, huh!

 

komment

süti beállítások módosítása