HTML

Tobber életblogja

Friss topikok

Címkék

2006.08.20. 22:41 :: Tobber

Basszameg, ENNYIRE durva vihar volt a tüzijáték alatt?? :(((

 

komment

2006.08.20. 22:07 :: Tobber

Katasztrófanap????

- Megnek és Alesnak is stresszesek a 20-a közeli napok (aki tudja, mit dolgoznak, érti...) 

- ma végigaludtam a fél napot, Meg alig bírt felébreszteni, majd együtt aludtunk egy órát

- a holland valahol elakadt, szólt, hogy nem ér ide

- legalább elmentem korizni, ahol talán ha tizen voltunk az egész pályán (bakker Jat ne tökölj már béna orvosokkal!!!)

- a csarnokból kilenckor kilépve megdöbbneten látom, hogy káposztáson körben villog a felhőkön a tüzijáték visszfénye

- majd álomszép villámok látszottak bingo! Abban a pillanatban megnyílt az ég, és olyan őrült zápor zúdult alá, hogy azonnal taxit hívnék.

- Ha nem merült volna le majdnem a telefonom. a City megint 40 percre vállalta, úgyhogy Főtaxi, majd le is merültem.

- Az esőben mire kiért a taxi, már bőrigáztam

- Az utakat olyan vízár öntötte el, hogy többször 50-60 cm-es vízben jöttünk, a taxis is imádkozott, hogy kiérjünk belőle. Az utakon keresztbefordult fák tucatjával, alig bírtuk kerülgetni. A taxis a végén hálásan köszöngette, hogy segítettem neki figyelni az utat, főleg a párától alig láttunk...

- Hazaérve még átmásztam a sáros kerten, mert a szél levitte az erkélyről a lábtörlőmet, majd felérve boldogan néztem, hogy az EGÉSZ fehér mosásom, ami délután már majdnem száraz volt, most csurom víz és még mindig esik.

- remélem, mára ennyi.

 

komment

2006.08.20. 08:52 :: Tobber

:-DDDD

Uji azt terjeszti rólam a koris fiúk között, hogy egy agresszív drabális pasival járok, vigyázzanak velem. :-D Féltékeny disznó! :-DD

 

Mint kiderült, tőle már több srác megkérdezte, hogy ki vagyok én, és hogy van-e valakim (hihi), ő meg szépen kifejtve mindenkinek előadja, hogy nanáhogyvan, csak nem korizik, de mindig elém jön és elég féltékeny-agresszív fajta, úgyhogy tartsák magukat távol tőlem. :-DDD

Uji jól készíti a helyet magának. :-)))))))

 

Tegnap kori 3,5 órát, főleg Ujival, meg Megmentővel, meg kb. bár mindenkivel csacsogok öt percet (még téma is van, a fél pálya sérült, csak erre kell rákérdezni). Illetve eddig a hokis pasikra buktam, de most egy műkoris barátkozik nagy mosollyal, szimpi... :-)

Uji haza akart hozni, de nem akartam (etetni), hát ennyi.

Volt még délelőtt csacsogás, délután másik, pénteken Ales, aki szombaton is akart jönni, ma Meg délben, este ivás hollandussal, reggel még összetalálka Bárcsaktöbblettvolnával... Igen, vele.

 

komment

2006.08.18. 15:03 :: Tobber

Napi ezernyi köremail volt kollégáimmal, most még azt is megkérdezték, hogy kérek-e kakaóscsigát a boltból, mert egyikük leugrik. :DDD

 

komment

2006.08.18. 14:03 :: Tobber

Cukifinn csörög Finnországból: Tobber, Tobber I need your opinion! Yes? Tell me, the Don Pasquale is a good opera???

:-DDD

Yes it is.

-------

A volt főnökömmel levelezgetek néha, és azt írta, hogy mondta már, hogy fantasztikus vagyok? :) Hát ezt még nem.

-------

 

komment

2006.08.18. 12:23 :: Tobber

Amikor eltervezem, hogy na ma este pihengetek, felhív valaki, akit azonnal be is tervezek aznapra.

Lásd szerdán Ste. Ma Ales. Szombaton is pihenést terveztem. Négy óra korizást. Bár Uji is jön és haza akar vinni utána. Szóval még az is képlékeny. ;)

Vasárnap délre Meg van betervezve, estefelé meg hollandus. Nyugis hétvége, as usual. :))))

 

Leesik az állam. Olyan leveleket irogat Bárcsaktöbblettvolna, mintha El intellektusa jönne át. Csak ő magasabb és nagyonszép. Ja, El is nagyonszép. :)

 

komment

Álláshirdetés

2006.08.18. 12:09 :: Tobber

Magyarországi székhelyű, nagy múltra visszatekintő, a magyar piacon monopolhelyzetben lévő vállalat keresi idényjellegű munkáraHómunkás
(Senior Winter Logistics Manager)
kollégáit.

Elvárások:
  • négy általánosnál semmiképpen sem több
  • a hó minden körülmények közti felismerése
  • logisztikai és/vagy raktározási területen szerzett munkatapasztalat
  • legalább 40/80-as vérnyomás
  • hajlandóság a több műszakban való munkavégzésre
  • csökkent beszédkészség előny
  • a végtagok meglétének hiánya kizáró ok lehet
Amit nyújtunk:
  • segítség a nehéz pillanatokban
  • jó levegő
  • céglapát (3 m3-ig privát használatra is)
  • tea korlátlan mennyiségben
  • versenyképes fizetés (nagy a verseny, hogy melyik nap ki kap)
  • gyors előrelépési lehetőség (1 éven belül 'háztömb supervisor', 3 éven belül akár 'streetmanager')
  • - 20 Celsius alatt a 85 éven felülieknek kesztyű és szerdánként sapka

Az ideális jelölt 70 és 90 év közötti magabiztos, (lépcsőre) jó fellépésű úriember, aki nem riad vissza az igen kevéssé megfizetett durva fizikai munkától, és fel tud nőni az ország gazdasága téli működőképességének biztosításához elengedhetetlen munkához, ennek felelősségéhez. Ha Ön a saját lábán el tud jönni hozzánk az első hó leesését követő 9 órán belül, akkor Ön az akire fiatal, dinamikus csapatunknak szüksége van.

Jelentkezni cégünk képviselőjénél a Népligetben a sarki kocsmában lehet szeptembertől májusig a nap 24 órájában.
 :-) 

komment

2006.08.18. 10:59 :: Tobber

Még a tegnaphoz, bárcsaktöbblettvolna újra akarja kezdeni, bár elég érdekes szöveget írt... :)))

Illetve kielemeztük, Vaspasinak valószínű visszatért a réginője, mert olyanokat ír.

 

komment

2006.08.18. 10:15 :: Tobber

Jég.

Előtte csörög a telefon. Uji az. Jössz? Jövök. Utána Tüzi csörög. Jössz? Jövök. Utána Pincsi csörög, érted menjek? Gyere.

:-D

No, előszöris egy kis összefoglaló a jeges-liezonokról, de ez igazából nem érdekes, csak dokumentálok, hihi:

Tüzi: helyes barna, akivel néha sétáltunk kori után, két alkalommal megcsókolt. Aztán hónaphosszú jégzárás után eltűnt, úgyhogy megírtam neki (köszi Jat a szöveget!), hogy inkább barátok legyünk.

Közben Uji, kékszemű korisunk belelkesedett, a jégzárás alatt is hivogatott, programokat tervezett velem. Aztán vele megbeszéltem, hogy én inkább mást választok (meg ne kérdezzétek, hogy kit!) :), legyünk barátok. Ő tök jól fogadta, kedves pasas nagyon. (És igen, ő 50 éves, de nagyon vááá.) Még elárultam neki Tüzis liezonomat.

Szóval most kimegyünk lányokkal, csacsogunk, megjön Uji. Cuki, érdeklődő. BS agyfrászt kap tőle, hogy mindig pasik zsonganak körülöttem, úgyhogy szóltam Ujinak, hogy most ne beszélgessünk, majd szombaton. Aztán egyszercsak jön Uji lelkesen, hogy itt van Tüzi is. És olyan huncutul nevetett a szeme... Köcsög. :)

Úgyhogy Uji és Tüzi eddig kb. két szót szóltak bármikoris egymáshoz, most vígan együtt koriztak szinte végig, állandóan engem kerülgetve, kedveskedve. Láthatóan én voltam a téma, és élvezték. Na jó, én is röhögtem. :) BS feje konkrétan szétrobbant, pedig én csak a lányokra figyeltem. :)

Tüzi még kétszer megállt velem csacsorászni, de nem fogadtuk kedvesen. (És mindenki jól megnézett a bandájából, hogy miért ad két puszit. Remélem, mindenkinek elmond mindent, hurrá.)

Hát szóval így telt a tegnapi korizás. Semmit nem fejlődtem, hótbéna vagyok.

Aztán 20 perccel zárás előtt megérkezett Pincsi, aki felkönyökölt a lelátóra, meg integetett és egyszemélyes muppetshowt nyomott le, tényleg szórakoztató volt! :)

Aztán az öltözőben (ahol habatortán Gyuribá is megjelent, és zavartan odaköszönt, nyammmmmmmiiiiiii!!!) Uji felajánlotta, hogy hazavisz minket. Mondom, hogy én autóval megyek, mire ő, hogy akkor vigyük már el Tüzit, mert ő bkv-zik. :DD Elképzelem, ahogy Pincsi hazaviszi Tüzit Uji javaslatára. :DDD Tisztáztam vele, hogy az nem úgy ám...

Aztán csarnok előtt Pincsi még győzködte BS-t, hogy hadd vigyük el, ő hülye meg nem hagyta. Mire a láthatóan utánam siető Tüzi kilépett, hogy akkor irány a villamos, kicsit ledöbbent Pincsi láttán... Így csatlakozott BS-hez és a bkv-szekcióhoz. BS annyira utálja a fejét, dehát ő nem akart kocsival jönni... Úgyhogy Pincsivel vigyorogva búcsút intettünk a távozó BS és Tüzinek, BS egy kinyírlak kézjelzéssel intett vissza. :))) Azóta már kaptam pár smst, hogy ezt nem úszom meg szárazon, szegény, a villamos 20 percenként jár és kb. 25 perc az út, amit Tüzivel kellett megtegyen... :)))))

Uff.

Mi Pincsivel haza, nagy kajálás, és ájult alvás reggelig. A mai betervezett pihenőnap elmarad, mert inkább totálra lefárasztom magamat Alessal. :D

Tegnap írt baromihosszút Lánylelkű, hogy azért jött az irodámhoz, hogy felpofozhassam. :)) Majd akkor fogom, amikor nem számít rá. :)))))

Igen, ez ismét EGY napom leírása, NEM egy évé... ;)))

 

komment

2006.08.18. 09:40 :: Tobber

Nohát, végre van freeblogom, hurrá.

Szóval. Egyes téma: alholista recepciós-portásbácsink. Sosem volt megbízható, emg hót szenilis hülye az öreg, ami nem izgatna, ha például nem csinálna olyat, minthogy tegnap a fülem hallatára győzködte a futárt, hogy Tobber nem dolgozik itt. Naponta jönnek 15-en hozzám. Vagy láttam is egy alkeszüveget a háta mögött dugdosni. Délben már nem lehetett érteni a motyogását. Alkohol és izzadtságszaga van rendszeresen. Nyitott vécénél pisil, az irodaház aulájára szép kép. A főnökhöz érkező vendégeket fél órát váratja lent és nem szól fel. Szóval nagyon gáz szegény kisöreg.

Én már két napja üvöltözöm vele, mert mindent elszúr, elvisz dolgokat, bejárkál mindenki irodájába, és onnan telefonálgat, körülnéz a szekrényekben, a kávéfőzőnket használja és utána még a rácsnak lenyom 1-2 kávét a kukába, szóval megagáz.

Tegnap ötkor indulnék korizni, mire az öreg bejön, hogy ő most telefonál innen. Egy percet engedtem neki. Már totál részeg volt, nem fogott fel semmit. Tárcsáz, felhívja az asztalomon lévő másik melléket. Szólok neki, hogy ez így nem jó. Akkor még tizenötször eljátsza ezt. Próbálom kituszkolni, hogy késő van, menjen haza, agresszívan motyogva kikéri magának és egy fél órás csatát vívunk. Nem megy el. Én nem merem az irodát itthagyni így, mert visszajön és istentudja, mi káért csinál úgy, hogy észre sem veszi magát. Kulcsa, kódjai vannak, be tud jönni később is.

Körbetelefonáltam, a háznál már senki nem volt bent. A másik cég Nagyon Cuki Negyvenes vezetőjének láttam a kocsiját, de nem tudtam a számát, egyedül meg nem hagytam az irodámat. Hálistennek megérkezett a jupieszes srác, könyörögve kértem, hogy rakja ki az ajtón, mire ő levitte a városba az öreget. Azóta senki nem látta.

Én ma bizony beszéltem a főnökömmel, aki beszélt az üzemeltetővel, aki megerősítette azt a másik cégtől már hallott hírt, hogy az öreget kirúgták. Biztos azért is ivott tegnap annyit. :((

Szörnyű volt!!!

Végül taxit hívtam, pityeregtem egy kicsit a csajoknak, majd koriztunk... Folyt. köv.

 

komment

2006.08.17. 09:46 :: Tobber

Hurrá. A fejünk fölött gyakorolnak az augusztus 20-i légiparádéra.

 

komment

2006.08.17. 09:46 :: Tobber

Hurrá. A fejünk fölött gyakorolnak az augusztus 20-i légiparádéra.

 

komment

2006.08.17. 09:15 :: Tobber

Mmmmmm. Ste. Mmmmmm. Este...

:)

Most már tuti mindent tudok a versenymotorokról. :D

Rájöttünk, hogy a motorozás és a korcsolyázás nagyon sok szálon összefügg. Csak ne versenyezne, az agyfrász kitör állandóan!! És még megy is neki bakker.

:)

Nekem jó. Nagyon jó. :)))

Ma este pedig korcsolya végre, feltornázom a 35%-os tudáselőhozásomat 36%-ra.

És mivel már az Élezőbával is összebratyiztam, még több időt fogok ott csacsogással tölteni. Uji is erősen a szavak embere, BS meg szimplán szerelmes, úgyhogy csodaregéket hallok majd zengedezni. Arról, akit két hónapja még úgy fikázott, mint a sicc. :)))

Pincsi jön értem zárásra, még szórakozunk kicsinyt, oszt beszerveztem egy pihenőnapot is péntek estére. Mert iszonyatosan kialvatlan vagyok.

 

komment

2006.08.16. 18:45 :: Tobber

Hát jó. Kicsit megkavartam a szart állóvizet. (Oké, Lory szerint nem is állóvíz!) :)

Még bennem volt a düh Pasi felé. Merthogy nem hívott. Írtam annyit, hogy régen jobb lerázós szövege volt. Írt valami mentegetőzőset. Nekem ráér...

Aztán Lánylelkűtől is megkérdeztem, hogy legalább boldog-e, mire leájult a székről, és válaszolt, hogy amikor háromszor kinyomtam a telefonját, akkor épp velem akart találkozni, másodszor el is indult felém, harmadjára meg azért hívott, mert ott állt az irodám előtt. Basszus, ergo látta az ablakon át, hogy egy fintorral nyomtam le a hívását. Persze lehetett volna kitartóbb, ha valamit mondani akar...

Aztán Vaspasi nem akar tovább, megértem, mert erősen flegma voltam vasárnap, totál fáradt. :(( pedig nagyon szeretném, ha ő lenne továbbra is, mert végre valaki igazán szórakoztató férfi!!!! :)

Még a kreol kékszeművel volt egy drámánk, de azt eléggé félvállról vettük mindketten.

Őőőő, most várom lassan Ste-t, aki hazajött a nyaralásból (igen, akkor és onnan, ahonnan Meg, aki szintén már naponta jelentkezik), Ujival már csacsogtam fél órát telefonon, jön holnap korizni, hurrá, majd Pincsi jön értem a csarnokhoz és tölti velem az éjszakát.

A hollanddal marad a hétvége, és mivel hálistennek 'Ja' hallgat rám férfiügyben, ezért leépítette a belgát, ha úgysem akarja teljes szívből. Mert most megint más van a szívében egy hete... Ergo akkor nincs belgás program sem szombat este, akkor hátha ki tudok menni minden nyitvatartás alatt korizni!!!! És hátha 'Ja' is jön!!!

:)

Ha valaki megkérdezné, nem, nem az egész évemet írtam le, ez CSAK a mai napom!!! :)))))

 

komment

2006.08.16. 17:12 :: Tobber

Bé blogreflektje:

"ha mégeccer valaha panaszkodsz a munkahelyedre, megverlek:)"

:DDD

 

komment

süti beállítások módosítása