HTML

2006.08.18. 09:40 :: Tobber

Nohát, végre van freeblogom, hurrá.

Szóval. Egyes téma: alholista recepciós-portásbácsink. Sosem volt megbízható, emg hót szenilis hülye az öreg, ami nem izgatna, ha például nem csinálna olyat, minthogy tegnap a fülem hallatára győzködte a futárt, hogy Tobber nem dolgozik itt. Naponta jönnek 15-en hozzám. Vagy láttam is egy alkeszüveget a háta mögött dugdosni. Délben már nem lehetett érteni a motyogását. Alkohol és izzadtságszaga van rendszeresen. Nyitott vécénél pisil, az irodaház aulájára szép kép. A főnökhöz érkező vendégeket fél órát váratja lent és nem szól fel. Szóval nagyon gáz szegény kisöreg.

Én már két napja üvöltözöm vele, mert mindent elszúr, elvisz dolgokat, bejárkál mindenki irodájába, és onnan telefonálgat, körülnéz a szekrényekben, a kávéfőzőnket használja és utána még a rácsnak lenyom 1-2 kávét a kukába, szóval megagáz.

Tegnap ötkor indulnék korizni, mire az öreg bejön, hogy ő most telefonál innen. Egy percet engedtem neki. Már totál részeg volt, nem fogott fel semmit. Tárcsáz, felhívja az asztalomon lévő másik melléket. Szólok neki, hogy ez így nem jó. Akkor még tizenötször eljátsza ezt. Próbálom kituszkolni, hogy késő van, menjen haza, agresszívan motyogva kikéri magának és egy fél órás csatát vívunk. Nem megy el. Én nem merem az irodát itthagyni így, mert visszajön és istentudja, mi káért csinál úgy, hogy észre sem veszi magát. Kulcsa, kódjai vannak, be tud jönni később is.

Körbetelefonáltam, a háznál már senki nem volt bent. A másik cég Nagyon Cuki Negyvenes vezetőjének láttam a kocsiját, de nem tudtam a számát, egyedül meg nem hagytam az irodámat. Hálistennek megérkezett a jupieszes srác, könyörögve kértem, hogy rakja ki az ajtón, mire ő levitte a városba az öreget. Azóta senki nem látta.

Én ma bizony beszéltem a főnökömmel, aki beszélt az üzemeltetővel, aki megerősítette azt a másik cégtől már hallott hírt, hogy az öreget kirúgták. Biztos azért is ivott tegnap annyit. :((

Szörnyű volt!!!

Végül taxit hívtam, pityeregtem egy kicsit a csajoknak, majd koriztunk... Folyt. köv.

 

komment

süti beállítások módosítása