HTML

2006.08.06. 12:41 :: Tobber

Kori. Még mindig ő tör be engem, de nem adom fel!!! :-))))

Totál hülyének érzem magam, minden kinti ismerős arc döbbenten néz, hogy visszaesett a tudományom a tizedére... :-))

És a bal lábam nem engedelmeskedik. Nem megy rajta a csúszás egy lábon, úgyhogy fogtam magam és Tüzi-féle iskolaköröket gyakoroltam, mint egy kezdő... :-)

Hát, ehhez még kell két hónap, hogy belejöjjek. De nagyon gyors, úgy váltok irányt, hogy tegnap legalább négy gyerekkelütközést kerültem el simán, nagyon-nagyon tudok vele fékezni, és nagyon szép hangja van!!!

Az is jó volt, hogy a kb. minden tagjában rokkant Jat kijött velem beszélgetni egy fél órát, szigorúan szárazföldön... Édes pasi, imádom!!!!!!! :-))))

Nos, lassan készülődés az estére, ha minden igaz, kellemes lesz... Csak ömlik az eső, és terveim szabadtériek voltak. :-/

 

komment

2006.08.05. 16:58 :: Tobber

Na igen, ha nincs a nyakamon ezer hülyeséggel mindenki, akkor 4 óra alatt elvégzem, amit napok óta nem tudok...

Csak csendben lehet ezekre figyelni, grrrrr...

Irány a jég!!!

:-)

 

komment

2006.08.05. 15:37 :: Tobber

Tyuhaj. Dolgozom. Bejöttem, hogy a főnököm ne vegye észre, hogy több a munkám, mint bírok vele néha, úgyhogy most ledolgozom, aztán rohanok KORIZNI!!!!!!

Nagy eséllyel Tüzi is kint lesz, minden vágyam egy melodráma mensigörcsök mellett!!! :-) Ja, és holnapra jó lenne, ha elmúlna (persze akkor NEM kéne 3 órát hidegben sportolni, na mindegy), holnap este randi. Remélem, jól sül el, tessék szorítani, hogy eszembejusson elég vicc!! Őőőő, vagy miről lehet egy férfival beszélgetni?? ;-)))

'Ja'-val nem tudunk elválni egymástól, nem elég, hogy hétközben sokórát látjuk naponta egymást, még péntek este is összefutottunk 1-2 órára, aminek két fekete nadrág az eredménye.

Azért ő még ma is akart találkozni, de én inkább dolgozni. Ha valaki csatlakozni akar hozzám jöjjön ma korizni. Vagy holnap sos nászajándékot kell készítsek, meg átugrani pont a megajádékozandókhoz, meg bakker van vagy 6-7 meghívásom, amit fél éve halasztgatok, de lassan illene... De hogy mikor???

Na jó, megyek tovább dolgozni, meraz nemesít, legalábbis Bobot nemesíti a Bob és Bobekből.

 

komment

2006.08.04. 13:49 :: Tobber

Igenis van olyan, hogy utópms. Vagy szimplán ms, ha már premenstruációs szindróma ugye. :-)

Előtte csak vizesedtem, de ma bőgtem el magam a cégnél valami olyasmin, ami előfordul, kit érdekel...

Munka ezerrel, így bocs, akinek nem válaszoltam!!!!

Hétvége jónak ígérkezik, egy kis korcsolya, egy kis randi múltvasárnapival, egy kis ez-az... :-)

Aki búslakodna, az meg hívjon. Mi van veletek, rosszkedvűek?? :-((((

 

komment

2006.08.04. 09:06 :: Tobber

Volt már vécébenbőgés azon a konfliktuson, hogy a főnökömnek kb. gőze sincs róla, hogy mi és mennyi a munkám.

Minthacsak az előző cégemnél lévő főnököt látnám. Remek kilátások. :-(

Megyek dolgozni. Nem, nem azt, amit a főnökömtől kaptam...

 

komment

2006.08.04. 08:47 :: Tobber

Az élet szép. Deeeeee!!!

Tegnap hála mensi első napnak úgy szédültem, hogy azt pengén tuti nem bírtam volna ki (pláne hogy új és totálmás korimmal csak 3 órát mentem eddig, ami józanul is kihívás!!), de bkv-n sem, úgyhogy taxival haza, melegruciba be, Pincsit otthon sörrel vártam, megnéztük a tenkeskapitányát, amit aztán végig kommentáltam, mert láttam vagy ezerszer, olvastam vagy kétezerszer, és utánaolvastam törikönyvekben hatezerszer. Úgyhogy Pincsi teljes korrajzot kapott a film végére. :-DDD De ha egyszer olyan izgalmas!!!! :-)

Pincsi erősen hasonlít Öcskös nőjére, aki baromi sötéteket tud kérdezni, ő a monológom felénél azért megkérdezte, hogy ugye mi a kurucoknak kell szurkoljunk?? :-) Áááááá!

A szombat esti randi mensi okán elmarad, lehet menni korizni. Juhé, vagy mifene.

---------------

Ja igen, ha már én belekommentelek bárki blogjába: aki ismer az iwiwen, az írjon oda megjegyzést ám! Itt nem fogok kommentlinket nyitni...

 

komment

2006.08.03. 10:56 :: Tobber

Hohóóóó!!!

Vasárnap ismét randi múlt vasánapi (snoopysbugyis) egyéjszakásommal!! Vááááááá!!

(Épp megjön, hurrá. És vonjunk le következtetést. Snoopys bugyi bejön a pasiknak. :-D Na jó, azért többet nem fogom vele ijesztgetni szegényt.)

 

Snoopy

Meg Jukk is jelentkezett, meg Bé visszatért a virtuális világba, meg mától újra van kori, meg sikeres volt a Tüzileépítésem, és Uji is kezdi belátni, hogy nem illünk össze, és ma Pincsi jön elém a jégre, úgyhogy ez rövidrezár mindent.

És Ceb szerint olyan az életem, mint egy szexésnyújorkos szinglinek, ami ellen erősen tiltakozom, de lehet, és 'Ja' vicceseket levelezik az apukájával és végre lezárta a szerelmi fennforgásait (és kijelöltünk időpontot a belga megismerésére), és tegnap egy órát csacsogtam a hollanddal magyarul és cuki, és Megtől ma eddig három olyan szerelmes smst kaptam, mintha tényleg szerelmes lenne belém és ez nagyon jól esik, és lesz Sziget, amire csatlakozhattok hozzánk, és szomszédaimmal élménybeszámolós buli jövő héten, és Szomi olyan volvóval áltt a ház előtt, amilyenből csak 11 van az országban, majd bepisiltem reggel, mikor megláttam, még visszaadtam szomszédnőci kulcsait, akinél egy hétig locsoltam (az erkélyen, és mivel minden délután esett, így csak 2x jártam nála, de ezt nem kell tudnia) és ez még mind dél előtt...

:-)))))

 

komment

2006.08.03. 09:51 :: Tobber

Nini, Jukk összeszedte sorait, hazaköltözött és írt, hogy mikor megyünk már erre-arra, főleg hogy régmúlt lánykorunkban állandóan a Sport uszodában lógtunk, menjünk már oda...

Hát, rajtam nem múlik, Jukk-kal isteni uszodázni, meg kalandozni...

Izéééé, megesett, hogy a Csasziban felszedtem egy helyes barnát, akivel aztán kijárogattam oda, és a srác is hozta a barátait, meg én Jukkot többek között. És Jukk ott jött össze élete egyik leghosszabb kapcsolatával akkor, hihi...

Jó dolog az uszoda, imádom!!!!!! Épp ma néztem az úszó EB fotóit, hogy úúúúgy mennék már a Sporiba!!!!! :-)

De azért ma korizni megyek, éljeeeen!!!!!

 

komment

2006.08.03. 09:44 :: Tobber

forrás: www.uib.no

komment

2006.08.02. 22:01 :: Tobber

Vazzeg, hol vagytok ilyenkor magánéletviteli tanácsadóim??? :-))

---------------

Nem, nem szeretjük a boros-bochkor párost reggelente. de azért boros ezerszer értelmesebb arc, mint társa... Bár sokat nem hallom őket, mert inkább Szélsőközép (blogja itt!) a Bp rádión (88,1 FM). (Puzsérral. Hallgasd TE IS!!!!!!)

De ezt érdemes megnézni, Boros írja, azaz a papagáj.

http://www.grun.hu

 

komment

2006.08.02. 17:13 :: Tobber

Kutyahirdetés nlc-n:

 

Kétes erkölcsű anya és ismeretlen apa egyéjszakás kalandjából született tündérek ingyen elvihetők Borsod-Abaúj-Zemplén megyében Tiszaújváros mellett. Jelenleg annyit fogyasztanak, mint egy bernáthegyi, édesanyjuk egy ragaszkodó kis majmóca, édesapjuk sejtéseink szerint golden retriver lehet. Figyelem, csak családi házba, makulátlan erkölcsű gazdik jelentkezzenek.

Ps.: Metró alagút fúrást nyugodtan lehet vállalni velük.

:-DDD

Akit érdekel, mai topik nlc-n Szerelemgyümölcsök címmel, anyeszka1.

 

komment

2006.08.02. 12:22 :: Tobber

Két bezzegszerelemből lángolóházasság három éve. Most írja mindkettő, hogy közben hálistennek már elváltak.

Csak magamban pofáztam akkor, hogy ez úgysem fog sokáig tartani, de nem akartam, hogy igazam legyen!!!!!!!

És egy évfolyamtársamnak baromiszép gyerekei születtek, bár a lány sem kutya!!! Irigy-irigy. Ja igen, felszabadultam a wiwre.

---------------

Rendezvényünkre nagyonlefeküdnékvele celebritit találtunk! Úgyhogy kolléganővel monstre fogyóba kezdünk!!!!!!!! :-DDD

 

komment

2006.08.02. 10:30 :: Tobber

Megynyugtató, hogy a wiw ugyanúgy kinéző 4 Győzikéjéhez Robbie Williamsen, Alonson, Petőfi Sándoron, Mata Harin és A Metro M1 M2 M3-n keresztül juthatok el...

 

komment

2006.08.02. 09:57 :: Tobber

Itt S mit csinál?? Repül vagy korcsolyázik???

 

komment

2006.08.02. 09:41 :: Tobber

Click here for the Official Peanuts Website

Mit is írjak...

 

Izé... 30 évesen ugye nem ciki snoopy-s bugyit felvenni egy egyéjszakás előtt?? Bár vasárnap este még nem tudhattam, hogy egyéjszakás lesz belőle... Ja, nem is volt, csak csillagokat számoltunk.

---------------

Szerintem 'Ja'-t SOS tiltsátok el tőlem!!!!

Az isteni, hogy minden nap együtt ebédelek vele (ő üzleti ebédnek hívja, hihi), meg hogy lejön sokszor csacsogni.

De az durva, hogy ő már huszonkét évesen olyan szabados életet él, mint amilyet én 25 évesen!!! :-DDD És isteni tanítvány... És rossz hatással vagyok rá... Vegyétek el tőlem...

:-)

 

komment

süti beállítások módosítása