HTML

2006.10.12. 10:50 :: Tobber

Húúú, ha a GE-nél töltesz fel cv-t, akkor automatikusan kitölti nemcsak a név, cím mezőket, hanem hogy milyen szintű tanulmányokat hol és mit végeztél, milyen állásokban hány évig, hogyan... Tök király!!

Az kevéssé, hogy for US megkérdik, hogy melyik rasszhoz tartozol, bakker!!!! :(

-----

Hú, végre megcsinálták a yahoo mailt!!!!! Tök profi és aranyos a betanító introja!!! :))

-----------

Nohát, akkor egy kis irodalmi és kultúrális ajánló azoknak, akik norarobertsen és lecsúszóban lévő madonnán tengődnek:

Ilf-Petrov Tizenkét székét olvasom. Eszement aranyos olvasmány. Komoly-komor El és BCsTLV is amint meglátta, fülig szaladt a szája, boldog mosollyal vette a kezébe, hogy ugye nekem is nagyon tetszik... :)))) Igen. Ja Bé: Roth is az esélyes Nobel-díjasok között van állítólag. Ma 13 órakor hirdetik ki.

Aztán zene: hetek óta Outkast üvölt a fülemben, mp3 formában. Veszett tehetséges két pasi! Se nem hip-hop, se nem dzsessz vagy blues, de van néha szimfónikus zenekar mögöttük. A két srác stílusa is megkülönböztethető, leesik az állam olyan jók. A narancs épp ma hozta az új albumuk kritikáját, ők sem tudnak belekötni! :)))

Olvassatok-hallgassatok értékes alkotásokat. :)

---------

Tegnap: vendégül láttam két órára BCsTLV-t, aki nagyon-nagyon-nagyon vonzó. A külseje, az esze, a stílusa, a cigiszaga+ráncai+borostája... ;) És a hosszú, nyúlánk alakján a bőrcipő-farmer-ing-zakó... Áááááá!!!! Pedig (eddig!) :) nem is tudta, hogy azért bolondulok!! :)

Hihetetlen jó pasi...

 

Aztán fél óra alatt összedobtam a részem a szomszédokkal elköltött vacsorához, (alufóliás krumpli három féle szósszal), a többiek hoztak ezerféle isteni finom kaját, úgyhogy immár hatan a házból nálam csacsorásztunk öt órát... :) Aranyos szomszédaim vannak!! :)))

Szomi meg különösen jó passzban volt.

 

komment

süti beállítások módosítása