HTML

2006.03.05. 07:58 :: Tobber

No, és hogy életem bonyolódjon... épp kezdem berendezni az életemet, és élvezni azt, hogy határozott, szenvedélyes és nagyon vonzó férfiak vesznek körbe (és valamelyiknek még radarvarázslója és lézerfegyvere is van) ;-), és Dokival két hete nem telefonálunk, nem sms-ezünk. Erre tegnap este jött néhány sms Dokitól:

"Ex nem játszik. Rég nem. Tőled félek. Imádom az agyadat. De rettegek is tőle.Te meg tudsz fogni. De egy gyenge nő mellett meghalok. Eszement jó páros lehetnénk. De elegem van a belső háborúból. Olyan nőt akarok, aki szeret. Szívből. Erotikus, de csak nekem! Anya! Szellemi társ de elnézi, ha tévedek. Irányít, de elhiteti velem, hogy én teszem ugyanezt. És nem hízik meg 120 kg-ra a terhesség alatt. cserébe lehet kérni. A többi megegyezés kérdése."

"Hja. Őszintén. Mindezt!"

"Már ha érdekel még a dolog egyáltalán."

"És utálom, ha töketlenek tartanak. Csak hazudok csak nem jól, mint te. Annyira szörnyű, hogy átlátunk egymáson de próbáljuk elhitetni, hogy nem is. Lehetne őszintén? Véd és dacszövetség?"

"Gondold át. Imádni tudnálak de rohadt sokat kérek cserébe. 30 ennyi km van köztünk. Holnap elmegyek érted és kihozlak anyámékhoz ha akarod. Döntsd el. Tudom, hogy elolvasod, trükkös smsek rejtettkódolással 8-)"

...aha, miután megtelt az sms-memóriám ettől, ezért ekkorra olvastam el az összeset.

"Döntsd el akarsz a párom lenni, leendő gyermekeim anyja vagy sem? Annak minden előnyével és nem kevés hátrányával"

Még kaptam egy hangpostát, hogy gondoljam át, és valamikor hívott is, csak nem láttam.

....................................................

Tudjátok mire emlékeztet??? Mint amikor egy gyerek megszokta, hogy mindig elkényeztetik, és a szomszéd gyerekek elhívják bicajozni, de ő nem megy, aztán meg szomorúan nézi az ablakból, hogy a többiek elhúznak... Vagy amikor a szeretkezés után egy nappal jut eszembe, hogy hú, ezt nem is mondtam a pasinak, hogy mennyire jó!!!!!! :-)) Nem, mindennek megvan az ideje, a döntésképtelenséget és utólagos reakciókat utálom. Azonnali visszajelzés kell.

És igen. Töketlennek tartom. Márpedig a töketlenséget utálom. Rövid távon is.

És hogy mit válaszoltam?? Semmit. Nem hívtam vissza, nem írtam neki.

Ha akar valamit, akkor kaparnia kell, mint eddig soha. Eddig az egyetlen vonzó, amit fel tudott ajánlani, az a gyerekdolog. Nem, az egzisztencia NEM. Az nem izgat, magam is megoldom... :-)

 

komment

süti beállítások módosítása