HTML

Tobber életblogja

Friss topikok

Címkék

2005.08.12. 09:52 :: Tobber

M: menjünk ikeázni.

fm lelkes, menjünk, de jó, hurrá... (majd uebben a hsz-ben) "gardróbcsere... de nem ikejás holmit építünk be, hanem mi csináljuk."

Nesze M, te is kaptál egy pofont! :-)))))

komment

2005.08.12. 09:34 :: Tobber

Jé, pedig nem is írtam sértően, mégis torkomnakugrott. (Nem itt, nem ilyen megfogalmazásra...) Hülyét kapok, ha valaki ennyire céltalan, halálra unja magát, de arra mégis képtelen, hogy bárkire odafigyeljen. Te jó ég, hányszor sértett már meg minket??? :-(((

Igen, igaz, nem vagyok trendi nő!! NEM azért fogyok, hogy végre együtt mehessünk a Mangoba, mert majd beleférek (ezt komolyan felvetette!), és nem hordok divatos ruhákat, csak azért P.Cardin a napszemüvegem, mert az állt egyedül jól a béna fejemhez, anyu receptjeit főzöm, és még abból is van ezer, amit ki sem próbáltam és ezt is KIHÍVÁSNAK érzem, más is hastáncozott, vagy keresztszemezett már életében, és nem akarok annyira unatkozni soha életemben, hogy megunjam a 3 hónapos egzotikus nyaralásokat... Ja igen, és sosem szeretnék így szórakozni mások idejével. Soha. Nem feledem a két hete szombatot!! :-((((((((
:-((((

Uff. Kiadtam. Bocs, inkább itt adom ki.

komment

2005.08.12. 09:14 :: Tobber

Nekem ez már nem is sznobizmus, hanem végleg elszálltság. Alig ismert fűszerekkel, alapanyagokkal készíteni minden vacsorát?? Lazac, bélszín, mazsolás kenyerek napszámra??? Én még csak a lasagnában vagyok rutinos meg a hagyományos ételekben. Aki tárkonyos izéragut készít a rákos szusi mellé, az a hagyományosakat mind tudja, vagy csak fel akar vágni, hogy ő mennyire emelkedett?????

Hála a Jóistenkének én már túl vagyok ezen a korszakomon!!!!!! KÖSZÖNÖM!!!! Nomeg tudom is, hogy mit akarok, milyen céljaim nincsenek... ;-)

komment

2005.08.12. 09:04 :: Tobber

Igen!!!! Anyuéknál kutakodva megtaláltam Vé 5-6 évvel ezelőtti, gyönyörű aktfotóit!!! :-))) Ja, 20-21 éves rajtuk. Remélem, anyám nem futott beléjük az elmúlt években... :-)

(Anyut ma felköszöntöttem a névnapján sms-ben, amire fogok kapni egy taslit majd élőben. Ez ugyanis csak a személyi igazolvány szerinti neve. Mert nagypapa harmadiknak már fiút várt, és megint lány jött, ezért kalapból kihúzták a nevét. De mindenki Pirinek hívja azóta is. Aztán lett egy fiú is. A világ szégyene.)

komment

2005.08.11. 15:29 :: Tobber

Vé-re vártam...

 

komment

2005.08.11. 15:26 :: Tobber

VOLVO-matematika (metrópótló alapján): 1 kerekes székes utas= 8 álló ember...

 

komment

2005.08.11. 10:53 :: Tobber

Köszi a tegnapot, PéKáKá! Gazdagabb vagyok egy élménnyel, jónéhány nevetéssel, a cinizmus újraértékelésével, és egy kedves jelzővel from béká... :-))
Bé, elzártuk reggel a tűzhelyet????

Ja igen, meg a pénztároslány szórakoztatását ki ne hagyjuk!!!

Hol járkál a szomszéd pasi éjjelente??

 

komment

2005.08.10. 10:32 :: Tobber

Niket rendszerint letegezik odakünt a magyar ügyfelek, és ő ezen rettentő csodálkozik... :-) Kinéz vagy 15-nek?? :-)) Fehér, romantikus csipkecsodákban, naaaagy és ártatlan szemekkel, kedvesen pislogva... :-))))

komment

2005.08.10. 09:26 :: Tobber

Kéne egy elektromos csavarhúzó, tegnap nagyon-nagyon-nagyon hiányzott! Holnap úgyis megyek anyuékhoz, kölcsönkunyizom tőlük. Vagy kéne venni egyet.

komment

2005.08.10. 09:19 :: Tobber

Igaz, Andris is szomszédfiúként kezdte... Több évig laktam anyámék feje fölött...

komment

2005.08.10. 08:43 :: Tobber

Megszereltem az ágyat, Vé, jöhetnél újra!!!!!!!!!! :-)) Vettem ikejában még egy elemet, és összeszerelve az ágy sarka alá toltam. Vagy egy órát az ágy alatt töltöttem, fejemen az ágykerettel... :-)) (És elküldtem az ikejaraktárosokat a pixisbe, mert a 10 kg-os, lehetetlenfogású elemet nem engedték kivinni, másszak csak körbe az egész áruházon. "Csak a hátsó raktárból hozott árut lehet ott átvinni. Miután a biztőrt kértem, ő szokta átkísérni a tehercuccokat.")

Meg még futni is voltam, és egy félidőt végigtornáztam. Szép volt, Loki, akárhogy is!

komment

2005.08.10. 08:38 :: Tobber

Kolléga félbeszakítja a munkamondókámat: fenékből is fogytál, ugye???? :-)) (Helyes 16 éves unokaöccse van...)

Tegnapi zajos hajnal után kissé kínos volt a szomszéd pasi szemébe nézni reggel, bár nem utalt semmire... Azért szólhatott volna, hogy beköltözött!!! :-))))

Erre hat felé átkószál, hogy nézzem meg a lakását. Gyönyörű a kilátása, szebb, mint az enyém!!!! Csacsogunk, majd én el. Egy óra múlva kiszól a tetőablakán, hogy látja a lábamat (olvasgattam az erkélyemen) és hogy ez magánszféra, itt nem akar zavarni, ezért inkább a folyosón adja oda a telefonszámát. Persze jöjjön be, körülnéz nálam. Ott is egy félórát eltölt... Menjek át hozzá, megmutatott még 1-2 dolgot, nomeg kiderült, hogy a ház előtt álló összes új és álomszép volvo az ő céges autói. Imádom a volvokat!!! Pasit ezer autóról kellett lebeszéljek, mire végre volvo mellett döntött tavaly... :-)) Tudoooom, nem az autó számít. (De.) Szóval ragaszkodik hozzá, hogy egyik este egy tea közben ismerkedjünk meg jobban... :-))))

Ééééééés: szintén a költözés előtt mondta a párja, hogy akkor ő most nem költözik!! Az egész ház csak szinglikből áll+1 kínai család. :-) Jöhet a szappan.

AKKORA duplaszivárványt láttam, mint még sosem!!!! Sütött kint a nap, és azt hallom, hogy esik az eső. Ergo szivárvány van mögöttem!! Felnézek, és KÉT szivárvány is volt, az egyik akkora, mint egy kétsávos autóút!! Hatalmas volt és gyönyörű. Kár, hogy nem oszthattam meg senkivel. :-( Lefotózni már nem sikerült szépen... :-(((

Lesz upc 12-étől állítólag!! Lesz otthon netem??

komment

2005.08.09. 13:52 :: Tobber

Bének irányuló levél részlete:

Megbolondított (Vé). Teljesen. Nem az eszével. Nem a műveltségével. Nem a szövegével. Nem azzal, hogy ő milyen tuti pasi. Hanem hogy van férfi, aki szivesen heverészik hajnalban az ágyon, és csacsog velem a lelkemről, az ő lelkéről, átölel, átölelem, megcsókol, megcsókolom... Pasival az elején sem csináltunk SEMMI ilyesmit!! Semmi ilyet. Mi a fsznak voltam én mellette öt évig??? Pff. Le kell fogynom, mert a pillanatfotókon néha látszik, hogy miből lehetne leadnom!!!! :-D (most nem mentem két hete mozogni, addig stagnálok...)

komment

2005.08.09. 11:06 :: Tobber

Mint az első ultrahang fotóknál szokták a büszke szülők: ez a FEJE!! :-))

Vé leginkább publikálható képe... (Elég sokat fotóztunk, bár ez éppen egy fotóról készült mobillal...) Szeretjük a technikát... :-)))

komment

2005.08.09. 10:00 :: Tobber

Az Auchanba augusztus 9-e és 17-e között tilos hátizsákkal, vagy autóstáskánál nagyobb baggal bemenni??? Mi ez, ha nem a szigetelők lelopósozása?? :-(((((

 

komment

süti beállítások módosítása