HTML

2005.05.31. 14:20 :: Tobber

Azt hiszem, nem titok, hogy nálunk plüssmackó-élet folyik a lakásban. Így öregkoromra (29 lettem vasárnap!) lettem mackó-fan, főleg ugye a saját varrásúaknál... (Most is varrok egyet, a munkafázisban vakmacinak hívjuk, mert nincs szeme. Meg füle. Ha beszélünk hozzá, mindig visszakérdez, hogy mi van???)

Mi most azzal szórakozunk, hogy az egyik kedvenc, épp ezért legkoszosabb mackónkat rávegyük, hogy lezuhanyozzon.
Tegnap már beledugta a mancsát a víz alá, aztán sikítva kirohant és egy hatalmas fehér kötéssel járkált szenvedő mártír arccal egész este! :-))))
Miután általában őt követi a többi mackó, ezért a többiek nem fogják meggyőzni, hogy már elég koszos. Most próbálunk beszélni a fejével... (Megj.: Gyakorolunk a szülőszerepre, hogyan győzzünk meg a gyereket dolgokról, hogy ne vegye erőszaknak. Ez valamiféle viselkedésterápia lenne??)

Biztos vagyok benne, hogy a mackó (aki Tedi) pár nap alatt magától akar fürödni menni!! Már napok óta üldögél a kád szélén, és nézi Pasit, ahogy mosakodik... :-)) Szagolgatja a tusfürdőket, samponokat, már van kedvenc illata... Bár szerinte Pasi bundája is azért ritkás, mert túl sokat zuhanyzik!!! :-))

(Ha Pasi is jön az új lakba, akkor a szomszédok ki fognak akadni, hogy milyen idióta párbeszédek hallatszanak át, mert állandóan bábozunk! Ez a mi hobbink, másnak a pecázás. Csak ez infantilisabb. Bár a pecázás sem valami érett dolog...) :-)

komment

süti beállítások módosítása