HTML

Keserű morzsák

2023.10.17. 17:26 :: Tobber

A cicám anyukája meghalt, beteg lett. 9 évesen még fiatal. És gyönyörű volt…

 

Amikor a főnök kishölgyét hülyére kíméljük, ezért nekem kell (egy újabb) feladatot megcsinálnom, majd egyik középvezető kijelenti, hogy ő nem adja meg nekem a számokat, mert érzékeny adatok (tíz nem tartotta annak) és minek kell a vezetőnek (aki szintén nem főnököm, merugye mindenki csicskája vagyok), kérjek indokot, majd a vezető ordítva káromkodva elküld mindenkit az anyjába nekem, hogy ehhez joga van én meg postáskodom ide-oda, főnök ribijének főnökét bevonva, hogy segítsen már, aki konkrétan leráz, pedig én aztán igazán ritkán kérek segítséget és akkor is lexarnak, szóval bőgök, mert egyszerre vár még három kivizsgálás, négy napi adminisztrációelmaradás, külföldi utak szervezése, évvégi vacsi 100+ fős intézés és egy 50 fős állófogadás a legnagyobbakkal, amiből már 70 fő lett és állítólag segít nekem valaki infókkal, aki viszont két hétig szabin van, nekem meg elfogyott az idő, válaszokat meg nem kapok, kinek, milyen szöveggel terveztessek oklevelet, ami még grafikus, nyomda és sehol nem állunk. Plusz még a saját munkám, számlakönyvelés, naptármenedzselés, IT-ssal cseszekedés, SAP inboxok szelektálása, nyomtatványok küldözgetése, szkennelések, postázások, iratkeresések, beszerzés, taxicsekkek, unalmas megbeszélések, nyilvántartás vezetése, negyedéves statisztikák angolul. Könyöklőasztal van.

 

Kollegina anyukának három évet kell várni a pesti kórháznál csípőprotézisra. Miközben vezettem a csili-vili Puskás előtt, dühömben elbőgtem magam. Ott rohad a jövőnk és a szüleink megbecsülése…

 

Kiderült, hogy amikor anyacégünknél felszabadult egy pozi, engem akartak beajánlani, mint legalkalmasabbat. Csak jött egy protekciós. Aki azóta sem muzsikál jól. Hát hajrá.

 

Szüleim a házuktól 100 méterre láttak három élő patkányt. Gazdag kertváros. Köszi, hogy a Bábolnát ellehetetlenítettétek!

 

Október 17-én is szúnyogom van, múlt héten kettőt nyomtam agyon, ma is megcsípett, fél éve vakarózom a csípések miatt. A teraszon még mindig nem lehet megmaradni.

 

Hol a fszomban az adópénzünk????? Ja, Tóth Gabinál.

 

Nagynénim nyugiban várja a hagyatékit nagybácsi után, sem gyerek, sem testvér, mire előkerül egy unokahug végrendelettel! Kb. húsz éve nem volt egymástól távol 5 percre sem a férj-feleség, hogy ilyet megírjon, és nem is olyan ember, aki a háta mögött kicseszett volna nagynénivel. Az unokahug meg ott sertepertélt az özvegy körül. Ha valódi, hogy volt képe? Ha meghamisították, hogy volt képe?

 

Ja, Nagyikának 11 hónappal a halála után lesz hagyatékija, öcsi kavar, nővérei kivannak.

 

Nagyon boldoggá tesz, hogy nincsen férjem, gyerekem, testvérem. Ez a potyalesés gyomorforgató!

 

Utálom az embereket. A macskám és a kreatív dolgaim mellett akarok meghalni.

 

komment

süti beállítások módosítása