HTML

Tobber életblogja

Friss topikok

Címkék

Morzsák

2023.08.14. 17:56 :: Tobber

Azt mondta a gasztroenterológusom, hogy a stressz alatt megáll az emésztés. Kiröhögném, de az egy órakor megevett dinnyét és sajtot hétkor hánytam ki. Addigra talán lejjebb kellett volna érjen.

 

Csókoltatom Kelly McGonigalt, aki TED talkja szerint a stresszre pozitívan kell tekintenünk. Ez a nő sem hányt meg csikogatta le a fogait szorongásában… A kettő közti összefüggés: fogorvos előtt be kell vennem egy fél daedalont.

 

Az utcámban még mindig csillagászati áron hirdetnek házakat és lakásokat. A kedves bácsi, aki mindig hogy van, kedves Ágotával köszöntött (nem Ágota vagyok) 70-80 éves, kb. negyven év fel nem újított öreg háza eladó, na annak 1 230 000 négyzetmétere. Egyébként zsebkendőnyi telken. Egy miénkhez hasonló társasházban az utcánkban csak a lakáshoz tartozó, kötelezően megvásárlandó parkolóhely(!) a mélygarázsban 15 millió forint. Még csak nem is garázs, hogy a sílécet el tudd zárni. 18 éve költöztem ide, akkor ennél alig volt drágább maga a lakásom. Jó, tudom. De valahogy a fizunk nem nőtt ennyire.

 

 

komment

süti beállítások módosítása