HTML

Tobber életblogja

Friss topikok

Címkék

Nyári morzsák

2021.06.30. 16:47 :: Tobber

Anyuék (egyik) tornaköre megtanulja a Jerusalemát.

Csitt. Cukik. <3

---

Végre nyitnak, mennek Sopronba meg a Mátrába, meg Anyu a csajokkal kávézik egy teraszon, ma velencei kertipartin táncikálnak a másik csapatával, MüPában voltak, könyörgésemre taxival. Örülök, hogy belelendültek, bár apu sokat veszített az energiáiból.

---

Én már minden nap bejárok, találtam egy árnyas parkolót, elég gettó környék, de 12 perc gyalog, tudok árnyékos oldalon jönni. Jó sok ember közt lenni, szokatlan, meg néha azért nagyon ingerdús, amikor a nemnagy konyhánkban egyszerre huszan örömködnek egymásnak. De üdítő, meg közel van a kedvenc kávézónk az új és isteni jegeskávékkal. Nincs egy rongyom, mit hordtam tavaly(előtt) nyáron??

---

Ma este nyári hangulatú képfestésre költöm a SzÉP-kártyámat, párezer elment cipőkre, kontaktlencsére, a maradék elég lesz egy ideig a céges méregdrága (és rossz) menzára. Ha van jó ételházhozszállítós tippetek kisétkű, válogatós SzÉP-kártyázóknak Budapest belvárosában, megírjátok?

---

Macska cuki. Kócos cuki. Hokis jönne. Nem jöhet.

---

Kidobtunk egy ágytakarót a nemkicsi teraszra, rá két nagy párna, belátástakaró a korlátra, függöny fölénk csiptetve, ledsorok mindenhol, kész a kinti kuckónk netflixezni, társasozni. Mindenféle Azulok-okra bukunk, órákig elvagyunk, közben beszélgetve, megszakítva ezzel-azzal...

komment

süti beállítások módosítása