HTML

Tobber életblogja

Friss topikok

Címkék

Stresszfeldolgozás

2020.02.13. 17:35 :: Tobber

Segítsetek, kérlek. Hogyan dolgozzátok fel a stresszt? Ismerem a listát, mik segítenek, de ti hogyan bírjátok nap mint nap?

Hazafelé még felhívott egy kolléganő, hogy ellenőrizzem a fordítását, ez meg jólesett az egómnak, de utána (nem emiatt, nyilván) eltört a mécses, fél este bőgtem megállíthatatlanul.

Ma értékelnek és egy mutatóm nem jó (azaz év közben csökkentettek egy mutatón, és senki nem jelezte, és mivel ilyen tizenéve sosem történt, én a régihez tartottam magamat), és már ezen kiborulok (meg a bullyingon).

...és emberek lökdösődnek a metrón pedig meghúzom magamat és marha gyorsan haladok és ezt egyre nehezebben viselem (meg a xarszagú koldust napi szinten a metrón, meg amikor drogosok hőbörögve ütik az aluburkolatot, meg az aluljáróban bokszolós ugrálgatással üt a gyalogosok felé egy barom) és megjött ma és szédülök a napi kis tornánk után és kaptam egy olyan visszajelzést, hogy csak összefogok egy feladatot, amikor csak összefogó feladatom van egy szakmámba totál nem illő dologban (mert ennyit bíztak rám és nem is kapok több infót, hogy szakmaibb legyek), bár jelenleg a nem rám tartozó résznél is három emlékzetetőt írok egy hónapban, mit hogyan hová, a felük hiányosan vagy xarul tölti, én szó nélkül átalakítom megfelelőre mindnek, szóval a zavar az ő fejében van.

A főnököm már most másfél óra csúszásban, sosem jutok be az értékelésemre?

komment

süti beállítások módosítása