HTML

:'(

2019.06.21. 13:32 :: Tobber

Kettőkor még nem reggeliztem, kétszer elhűlt az összeszottyadt ebédem, a határidő után kérik, hogy mégse úgy adjam le, és ezer adatot átküldenek más formátumban hozzá, hogy pütyögjem át, és ha nem kérdezek rá, nem derül ki, hogy valamit kellett volna szerveznem bár ki volt mondva hogy nem kell, hogy felhív egy vezető hogy kapcsolja a komolyan szellemi fogyatékos HR-est, aki direktben lebszott, hogy miért csináltam meg valamit tökéletesen és pont a kívánsága szerint, amikor a feladatot ő passzolta le rám és megköszönnie kellett volna (jaaa, hát akkor jó, hogy megvan - kösz, faszom, ezt kell mondani), és főnököm állította, hogy kért valamit, de nem és most nagyon kéne, úgyhogy SOS-ben megmozgatunk mindent, hogy sikerüljön és sikerülni fog, és az új rendszerben ma van határidő, hibára fut tucatnyi helyen, DE az oktatási anyagokban szó sincs róla, mi van hiba esetén, és a fejlesztő kontaktunk ma szabira ment, és SOS felmondás van, amikor a főnököm nincsen a látómezőben két hétig, hogy jóváhagyja, a jogászok meg különbözőt állítanak, kinek lehet helyette.

Kimerült vagyok, és most is egy unalmas konferenciahívásban, és nem tudok aludni az átmelegedett lakásban, illetve reggel hat körül kezdik a földmunkákat, ellenben éjjelig húznak el a repülők.

Tegnap reggel munka előtt már ott járt a műszaki ellenőr, meg az új burkoló, hogy felmérjék a teraszt, munka után rohantam lufit fújatni, meg plusz sörért, mert elfogyott apu 75. szülinapi buliján, azt cipelhettem gyalog, majd lezúdult az ég és nem bírtam elindulni hozzá, majd elázva átmásztam végül kocsival, majd kb. három órán keresztül udvariasan mosolyogtam a 70+ bandára, meg kiszolgáltam őket, aztán megint akkor esett, de hazaájultam.

Ma este rendkívüli közgyűlés, talán sínre kerül minden, de előre félek, hogy a két szociopatának nem fog tetszeni és belémköt.

Fáradt vagyok és kimerült. :(

komment

süti beállítások módosítása