HTML

Tobber életblogja

Friss topikok

Címkék

Broáf

2019.06.19. 15:27 :: Tobber

Még mindig nincsen sürgősségi időpont sem a klímára.

Kitaláltam, hogy megpróbálom kitisztítani a mostani szűrőjét (láttam már ezerszer, hogyan csinálják), mert valamitől befullad két perc után. Meg a kinti egységet is. Lehet, szimplán el van tömődve. Úgyis kidobásra van ítélve, nagy bajt nem csinálhatok... (Híres utolsó mondatok??)

Nagyon-nagyon szédülök a melegtől. :(((

Ha lezuhanyozom, akkor meg a bőrömet vakarom szét, bár az Uriage olajos fürdő legalább nem irritál annyira, mint egy tusfürdő.

A macskát sem tudom napi kétszer futtatni, max. egy helyben harcolgat a zsinórokkal, minimál energiabefektetéssel, kimondottan hidegkedvelő állat.

Mennék táncolni, de ott még melegebb van, elájulok.

A kettes metró még so-so, de a hármason levegőtlen hőség, tömeg csúcsidőben, kolléganő tegnap is le kellett szálljon előbb, ne ájuljon el.

Meetingek minden nap, azok legalább vidáman telnek, ma sikerült mind a hetünknek kékben jönnünk, lőttünk is egy szelfit. Kapkodás, határidők, képtelen vagyok dolgozni a maradék időben, teljes elmaradásban vagyok néhány dologgal. A reluxák leengedve, mert a csili-vili képernyőn csak önmagamat látom tükröződni.

Várom a telet.

komment

süti beállítások módosítása