HTML

Tobber életblogja

Friss topikok

Címkék

Morzsák

2019.04.24. 16:46 :: Tobber

Van vintage pink rúzsom.

---

A jelölt szimpi, tuti, hogy ismerem valahonnan száz évvel ezelőttről, iskola talán.

---

"Valamiért" érzékeny vagyok rá, ha butának kezelnek, utána felhívtuk a külföldön hesszölő Szomit a szomszédnővel, az én telómról. Nem vett fel, később telefonált vissza. De a szomszédnőt hívta, hogy mesélje el a szitut. Mintha én hülye lennék, ami ezesetben azért vicces, mert kb. én vittem a szót, tudtam részleteket a ház ügyeiről, meg tájékoztattam a faszit.

---

Vagy megesett, hogy Szomi a szomszédnőnek akart meghatalmazást adni a lakógyűlésre, de ő sem ment, de eszébe nem jutott, hogy nekem adjon/adjanak.

---

Mindegy, ha postázni kell valamit hármunk nevében, akkor persze engem hívnak.

Tényleg szellemi fogyatékos vagyok, aki annyit sem tud magáról, hogy az???

---

Ja, azt kifejtette Szomi a múlt héten, hogy jól nézek ki és szívesen csinál nekem gyereket, ha akarok.

Nem akarok, mástól sem. És fúj.

---

Kirúgtuk a céges kávéfőzőbeszállítót, mert kb. utalt rá, hogy mi gazdag cég vagyunk, miért nem akarunk valamit kifizetni.

Mert nem jogosan követelik?

---

Hivogat a burkoló, aki a méregdrága árajánlatot adta a háznak. Hát én nem veszem fel, semmit nem tudok mondani, a határozatot megtámadtuk, ha a hátunk mögött valaki mégis felkérte a munkára, úgysem engedjük be. De nem is akarok ezzel foglalkozni, tököm tele.

---

Este óta szétrobban a fejem és csillagokat látok. Állítólag a melegfront meg a vérnyomásom nem kompatibilisek. Nem merek több kávét meginni.

komment

süti beállítások módosítása