HTML

Kezdenek

2019.03.27. 15:41 :: Tobber

Kezdenek beépülni a kis fél éves célok, a legeslegfontosabb, hogy ne 4-5 órákat aludjak, na ez egészen jól halad! 6-7 órák rendszerint, néha 7,5-8 összejön. A táncról, késő esti programok nagyrészéről lemondás volt az ára. Elég nagy árnak érzem, de a lelkemnek csak ez működik.

(Értékelném, ha később kéne bejárnom dolgozni, mert a munka és a kvíz/színház/meccs/koncert/tánc között van két-három felesleges óra kiesésem, ami alatt ha hazarohanok és vissza, semmit nem tudok intézni és plusz 2 óra bkv-zás, totális holtidő és fáradtság a végén.) (És nem, nem fogok kondicuccot a városba cipelni egy óra gyalog+bkv, hogy aztán izzadt hajjal menjek a programra este, plusz még onnan is cipelhetem haza a xarokat.)

Viszont most a céges munkák, a napi túlórák, a mindenki rámzúdit ezer és SOS munkát kezd kikészíteni.

Illetve kaptunk határozatot, hogy akkor elkezdik a 600 000 Ft-omba kerülő erkélyefelújításomat, mert bizonyítottnak látják (a buszsofőr, meg a projektmenedzser???) az ázást. Nem a tőlem ázást két emelettel lejjebb! És nem a fölöttük lakó erkélyét csináltatják újra, hanem az enyémet, kettővel feljebb. És nem is a terasz, hanem alatta a homlokzat hajszálrepedése a baj, ha baj.

Nem tudom, milyen jogi lehetőségeim vannak, aki tudja, vagy statikus, építész és adna szakvéleményt, légyszi írjon!

Nem, nem akarok évekig azért nem nyaralni, meg kazánt cserélni, ha szükséges, mert bizonyítatlan ázás miatt 600 000 Ft-nyi költségbe ver egy alkoholista buszsofőr, csakmert hangosan ordít le a lakógyűlésen és a képviselő a haverja.

Azt meséltem, hogy a közös képviselő burkoló embere régebben 300 000 Ft-ról adott már ajánlatot, de a bunkóék a drágát választották?

Nem szoktam embereknek rosszat kívánni, az ilyen szintű rosszindulat úgyis csúnyán utat tör és visszahullik az életükre tapasztalataim szerint...

komment

süti beállítások módosítása