HTML

Annyira elegem van

2019.03.04. 11:39 :: Tobber

Öt főre sikerült helyet foglalni ma estére, heten mennénk. Oké, akkor Pé és én lemondjuk, őt nem izgatja, én mindig megyek úgyis.

De nélkülem Té lemondja az egészet.

Tehát hiába foglaltam, frissítgettem, hátha, egy köszönömnek jobban örültem volna, hogy ők beférnek.

Majd reggel tízkor ír TCsV, hogy ő úgy készült, hogy nem akar jönni. Erről nem szólt volna az egész hétvégi agonizálós csetcsoportban!

B.szom, mintha óvoda alsó csoport homokozóban lennénk.

Úgyhogy akkor mégis menjek.

Megírtam, hogy ne csináljanak hülyét belőlem, írják meg hétig, hogy visszainduljak-e a belvárosba otthonról, legközelebb meg szervezzék ők, különben kettesben megyek I-vel.

Pasik.

---

Pénteken intéztem a burkolót, megértem, ha nem ér rá, kicsit lassan jut megoldásra. Persze szuper és precíz.

Szombatot szabadnak szántam, takarítottam, mostam (btw hogyan kell tollkabátot tisztítani?), olvastam, újrafűztem két elszakadt karkötőmet, befejeztem egy ékszert, hajat festettem, epiláltam, főztem, kaszáltam a Good wife-ot, befestettem csokipudingbarnára a körmömet, azóta csokipudingot akarok enni, pedig nem is szeretem.

Éjjel arra ébredtem, hogy leszakad a fél koponyám, megint csikorgattam a fogaimat a fáradtságtól, beállt az állkapcsom. Az kafa, reggel a lányokkal fogok reggelizni, vajon csak turmixot tudok majd?

Kapkodom a Mydetonokat, Aflamint, egyelőre elviselhetővé enyhült. A fejfájásom mensigörccsel kevésbé. Ez a korral, vagy a melegfrontokkal jár vajon?

Vasárnap összegyűlt a Papírkutya Különítmény a legkisebb Papírkutyussal bruncholni, ami reggelből erősen délutánba hajlott. Végre vége az influenzaszezonnak, megismerhettük Béká gyönyörű és hipernyugodt csöppnyi kisfiát. <3

Estére meg átjött Kócos, a szokásos, pizza, film, sok keksz, aztán annyira finoman megmasszírozott, hogy könyörögtem folytatásért. :D Ő meg beindult az olajos bőrömtől, hát, szétszedtük egymást, na.

Kár, hogy kelni kellett reggel, bújtunk egy fél órát mozulatlanul. Nyami.

Ritka erős munkaundorom van ma, meg a hisztis fiúkhoz sincsen kedvem este, áh!

komment

süti beállítások módosítása