HTML

Morzsák

2019.02.13. 17:58 :: Tobber

Tolom a pálinkát ezerrel, hogy fertőtlenítsek. Mindenki felesége-gyereke-ő maga fertőző beteg.

Így mondjuk remeg a kezem műkörmözni, pedig nagyon kéne...

---

Ingyenes profi sminkelést hirdettek ismét, hát lecsaptam rá.

Naaagyon szép lett, pedig annyira egyszerű, letisztult, mintha nem is lenne rajtam. Fun fact: azzal a Paris Berlin alapozóval, árnyalattal, amit lecseréltem, mert túl sápadt voltam hozzá.

---

És állítólag nagyon szép ívű a szemöldököm. Megnyugtattam, hogy abból az összenőtt fekete sávból bármilyen formát ki tudok alakítani, akár cikk-cakkot is.

---

Fekete szemöldököm miatt a színtanácsadó kókl szerint tél színtípus vagyok.

A sminkeslány szerint egy ilyen gyorsanbarnuló bőrű ember kizárólag nyár lehet.

Háááádejó!

Nem mintha jelentősége lenne. :D

---

Egy alig ismert kolléganőm szeretné, ha kölcsönösen vigyáznánk egymás cicájára, ha elutazunk. Mondjuk én nem sokat utazok és a szüleim 2 km-re laknak, Anyu meg szerelmes a macsekba, és liftben néha váltunk öt szót kollegina talán ne járkáljon fel hozzám, szal semmi szükség rá, de én szívesen etetem az övét. Néha. Az mondjuk nem tetszik, ha napi kétszer el kéne oda csámborognom.

És a lány szerint hozzuk össze a macskákat bandázni néha. Hát szerintem az enyém pont bepisil a pániktól, míg odaérünk, az övé ne jöjjön hozzám, mert néhány cicára allergiám van, ne hagyja ott a szöszét, de főleg ők nem kutya alkatok, pont csak területvédeni fognak, inkább hanyagolnék némi bunyót...

Nem tudom, hogyan rázzam le a témát asszertíven.

---

Nem egészen értem, miért fontos, hogy egy facebook csoport teljesen titkos legyen (a kereső a csoport nevét se találja, csak ha meghívnak, látod), de most bevettek egy feministába, meg egy spanyolosba. Mindkettő szívügyem, de miért nem láthatja más is???

komment

süti beállítások módosítása