HTML

Beindul

2017.03.09. 14:12 :: Tobber

Beindul az élet, csak az a kib.szott tavasz ne jönne. :(

Tegnap teljes felsővezetés hiányában el tudtam költeni komoly tízezreket ugrani ebéd helyett a régi bőrgyógyászomhoz, mert egyszerűen belobbant a bőröm. De úgy mindenhol (minusz kéz, arc). Öreg allergiás vagyok, de az allergiagyógyszereim és öngyógyítás nem jött be. Lecseréltem a mosóport is, de ha belobban, úgy szokott maradni. Kicsit aggódtam azért, hogy Judós3 felmerülésével jöttek a tünetek, nem ő-e a ludas.

De nem, persze.

A dokinő meglátott és örömködött, hogy milyen jó ismét látnia, mondtam, hogy ezer 17 éve hozta rendbe a bőrömet, de ő emlékezett. :D És hogy mennyire gyönyörű a bőröm, és mennyire jól nézek ki. De nagyon.

Megvizsgált, az első kérdése, hogy nem váltottam-e Ariel mosóporra. Óóóóóóóóóóóóóó!!! :O :O :O

Beszarás! De igen!

Nikkel edényekben készítik a mosóport, állítólag beleoldódik, nem az első esete vagyok.

Aztán csacsogott a fiatal lányok hülyeségeiről, a hajhosszabbítás okozta kopaszodásukról, meg a műszempilla ragasztótól öklömnyire dagadt szemekről, tévés sztorikat, minden második percben beleszőve, hogy mennyire gyönyörű a bőröm (mármint az arcom, a többi most nemigen). Hát ez tőle nagy bók. :D Nem mesélem el az allergiás kiütés részleteit, elég annyi, hogy nagy kiterjedésben elég idegölően tud viszketni, hiába a jól bevált tablettám.

Kaptam szteroidokat, erre nincsen más. És megtarthatom Judós3-t is, megkérdeztem. :)

Persze azonnal kapott a témán és kikérdezett a fiatal szeretőkről, szerinte ők nem tudják, hogy 41 leszek, mert harmincnak sem nézek ki. De tudják. :D És hogy jól csinálom, hogy nem megyek férjhez, mert az nyűg a korral. Jaj, ha annyi ezresem lenne, ahágy idősebb nőtől ezt hallottam! :D

Visszasétáltam a napsütésben ujjatlan blúz-tavaszi blézerben, csodaszép napsütés és meleg volt. A patikusnő vagy tíz percig psziánszozott a receptekkel, tuti gyanús, aki szteroidokat vált ki, nem?

Nőnapra kaptunk a kollégáktól mindenféle kedvességet, nagyon cukik voltak és mindnek parfümillata volt, készültek a puszilkodásra. :)

Aztán elrohantam munka után spanyolórákra, ahol kedves bíróság becsszó nem én ültem a huszonéves srác mellé, de nagyon jókat szórakoztunk ketten.

Aztán elmentünk egy kedvenc helyre kézműves finomságokat enni és órákig italozgatni a régi spanyolos csoportommal, meg a régi tanárral hatan, hát irtó nagyokat vihorásztunk. A pincért totál összezavartuk, hogy spanyolul beszélgettünk, néha magyaráztunk valamit angolul a nem magyar srácnak, hozzájuk viszont magyarul szóltunk.

Következő bandázásnak színházba meg egy dokufilm bemutatóra megyünk.

Ja, hétfőn jártam Bével színházban, ismét végignevettük a darabot. Meg kaptam Bétől kifinomult csomagolású szivárványpónis tusfürdőt és spanyol divatújságot ajándékba.

Ő tudja, mivel tehet boldoggá.

(Közben idejött most az igazgatóm csacsogni és az asztalomra kötött héliumos lufit babrálta. Majd szépen fejbecseszett vele. Én csak röhögök, szegény azóta is elnézéstkér, hehehe...)

komment

süti beállítások módosítása