HTML

Tobber életblogja

Friss topikok

Címkék

Csak a szokásos

2016.04.29. 15:04 :: Tobber

Feltettem a kérdést, miért lesz ismét vidéken a családi buli, amikor mindenki budapesti. Hat(!) autóval megyünk le egy hideg házba, benzin, matrica, elbaszott órák az utazás miatt. Az egyetlen szabadnapom minden héten a vasárnap, akkor is a családdal megy el az egész nap. Mosni, takarítani, főzni, epilálni szeretnék, vagy barátnőzni, sétálni a városban, vásárolni, tanulni, cimborákkal lógni. Vagy csak olvasni végre pár órát!!!!
Nem, elcseszik az egész napot.

Nem mellesleg a pollenszezonban, arra a környékre.

Kedvesen megjegyeztem, hogy ez szerintem nem túl okos döntés, ha egy házban leszünk, lehetnénk akár Pesten is, mire a válasz, hogy akkor menjek vonattal. Mi vaaan?

Amikor a válaszoló el sem olvassa a kérdést.

Ilyenkor szokott még elhangozni a „miattad tettük vasárnapra”, amikor senki nem kérdezett, „miattad tettük 11-re, hogy ne keljél korán”, amikor úgyis korán kelek, mert 6-tól csapkodják az ajtót, „miattad sütöttük édesítővel, mert rossz a gyomrod”, ami biztosan jobb lesz a híresen hasgörcsösítő xillittől, bakker. Naponta több csetet váltunk minden hülyeségről, ezt eldöntik helyettem.

Egy ideig csendben tűrtem, most már jelzem, de így sincsen foganatja.

Érzem, hogy nem vagyok fontos tényező a családban, de hát pl. a szüleimet, akik rendszerint abban a faluban lógnak, konkrétan meg sem hívták. Na ez a bántó.

Maradok 1,5 órát, mert szeretem a legtöbbjüket,és letojom, ha én leszek a bunkó.

komment

süti beállítások módosítása