HTML

Átrendeződő viszonyok

2016.02.25. 20:45 :: Tobber

Kicsi a világ rovat régen volt: elküldött vezérigazgatónk most Létráék vezérigazgatója.

Na végre sikerült Jogászhallgatóval összehozni az időpontot, már nagyon nyúzott. Nagyon szép az a fiú.

(Meg az öccse. Mint Vilmos és Harry herceg.)

Megünnepeltük mindkettőnk névnapját, annyira örült nekem!

Ahogy öregszem, egyre kevésbé bírom a problémázó, gondterhelt, panaszkodó férfiakat, korosztályom alaptermészete. A legtöbb rájátszik, hogy velük foglalkozzunk. Kösz, van elég bajom magamnak is, sőt.

Ezért nagy kedvencem Műegyetemista, aki egy vidám 22 éves, aki órákig csacsog a kádamban, aki eljön meccsre velem, minden nap irogat. És szép.

Viszont most becsajozott hétfőn. Már tudtam korábban, hogy alakul valami.

Ez a fő gond az ilyen milfszerű+fiatal fiú kapcsolatokban, hogy várhatóan pár hónapon belül jön egy húsz éves lány. (Meg az, hogy mellettük végérvényesen öregnek fogsz látszani közös szelfiken, tükörben. :D)

Mindig elmesélik az aktuális kalandjaikat, de ez pl. legutóbb Jogászhallgatónál a lány hányásával végződött, ők is csak röhögnek a bénázásokon.

Szóval Műegyetemistával most fél év szeretősdi után szünetelünk. Ma is irogat mindenféléről, szelfit is küldött, meccsre is jönni akar, ő tervezi, hogy átjön dumálni, de inkább most tegye a dolgát.

Ha van kedve, majd úgyis visszajön, mindig mindenki visszatér. Csak ma vissza akart térni a Szakács és Szöszke is, pár hete Csillagszemű.

Jelenlegi állomány a magas szőke Létra reggelente, esténként Jogászhallgató, aki már nálam lefixálja a következő alkalmat, a múlt heti új, őt majd meglátom, Őszhalántékot tegnap leráztam, megszokta. Fizikus eltűnt, de úgysincs annyi időm, Újszerzemény meg ugye külföldről irogat naponta.

És a cégnél van egy srác, ő is tudja, én is, és ő nagyon elől van a bakancslistámon. Nem akarom elkiabálni, de ahogyan a Friendsben mondja Chandler, miután megkérik, felügyeljen Joeyra, nehogy betámadja az új dadát:

All right, fine, but don't blame me if it doesn't work. Because you know as well as I do that once Joey sets his mind on something, more often than not, he's going to have sex with it.

komment

süti beállítások módosítása