HTML

Stressz

2015.12.11. 12:51 :: Tobber

Csak hogy demonstráljam, milyen kompetens emberek dolgoznak nálunk, a tegnapi, teljes igazgatósági karácsonyi vacsorára felemeltettem a pénzüggyel a bankkártya limitet.

Többször rájuktelefonáltam, hogy nem kaptam visszaigazolást, kioktatva lenyugtattak, rendben lesz.

Fizetnénk a többtucat résztvevős rendezvényt az éjszaka közepén tegnap: nincs elég fedezet a céges kártyán.

Valaki csak ugatni tudott, de nem csinálta meg.

Úgyhogy kénytelen voltam előkapni a privát bankkártyámat és hatszámjegyű összeggel kiegészíteni, én, a magánszámlámról, karácsony előtt.

Egyelőre nem tudom bent kideríteni, ki a hibás (azok sosem kapnak büntetést persze!), illetve hogy hogyan jutok hozzá a pénzemhez, mert papíron nem is ennél a cégnél dolgozom, a számla nagyobb összegről szól, ugye, pénztáros leráz, pénzügy fel sem vesz.

Persze miközben idegesen telefonálgatok, hogy talán ne a januárban érkező fizumhoz csapják hozzá, ha egyáltalán azt lehet, a fejem fölött kiabálgatnak át, meg ordítva kérdik, miért vagyunk csendben, de megsértődnek, ha azt mondom, dolgozunk, megtalálnak nem én feladatom sürgős ügyekkel, és a szerződés sincsen meg.

Kuvvára hiányzik ez a pénz, ha nem kapom meg!

Ja, tegnap kiderült ÚJABB KÉT kollégáról, hogy pszichiáterhez jár. A kiborulósunk már zárt intézetben pár hete ismét. Az ő munkáját átvevőkre ránézve ők sem bírják majd sokáig. Van, aki azért jár be később, mert a nyugtatói miatt nem bír korán kelni. Folytassam?

Szétrobban a fejem a stressztől, vagy a láztól, megyek vissza dolgozni. És viszek haza is, ha már megkaptam a holnapot szabinak.

komment

süti beállítások módosítása