HTML

Tobber életblogja

Friss topikok

Címkék

Ma

2014.01.24. 22:12 :: Tobber

Ma például elszórakoztattam az autómosófiúkat, hogy az országos hóesésre várva elmentem mosatni, de ha egyszer hasmenéses szarkák és varjúk tömege száll itt a kertvárosban, hogy mosatás nélkül nem lehet luxusútról hazatérők elé menni. Aztán tankolásnál akarták lemosni a szélvédőt, de nem volt már mit (mármint nem volt kosz, nem szélvédő nem volt!), azt meg sajnos neveltetésemnél fogva nem javasolhattam, hogy a borravaló kétszázasért porszívózza már ki a csomagtartót, köszi.

Aztán kimentem a reptérre, fura volt nem repülni, csak ottlenni, fura volt, hogy több éve a skacokkal utazok, most meg nélkülem mentek, vártam vicces táblával, ők szivecskét formázó kezekkel jöttek ki, aztán futottunk egymás felé és összeborultunk, az addig jéegynő szemekkel bámuló pasik szerintem azóta ezt elemezhetik. Sztoriztak hazáig, fel már nem akartam menni, máskor ha korábban szólnak, összedobok valami kaját is.

Aztán szülőkhöz beugrottam megmutatni, hogy szép a kocsi lemosva, kínok kínjai közt szenvedve megértetni empatikus apámmal, hogy akárhogy traktálja a frissen sült töpörtyűt, akkor sem eszem, szerintem ilyet még nem látott tőlem.

Na EZ first world problem!

Aztán a boltban a cuki eladónál rákérdeztem az olivaolajra, odajött velem, én meg neveltetésemnél fogva megdicsértem, hogy milyen ügyes, hogy megtalálta.

Szerintem azóta hezitál, szórakozom-e vele.

Aztán nem nyílt a kocsi, lemerült a távirányítóelem. Hát így hogy jutok haza kevésruhában, cekkerekkel?
És egy modern, emancipált nő mit csinál?
Felhívja az apukáját, hogy nincs-e ott a pótkulcsa véletlenül.

Igen, jogosan merül fel a kérdés. Nem, nem jutott eszembe, hogy kulccsal is ki lehet nyitni a zárat. Mentségemre szóljon, hogy a szüleimnek sem, bár remek ötleteik voltak. A brénsztorming alatt addig is lehelgettem a kulcsot, a mobilnál beválik akksifelélesztésre: sikerült kinyitnom. Majd a gyújtást ráadva a mozdulattól a homlokomra csapni: jaa, az a mozdulat kint is ment volna.

Úgyhogy szétfagyva úgy döntöttem, ma már inkább nem főzök és festek hajat, nem akarok lakást leégetni és/vagy a szőkítőporral átkenni a hajtöveket.

komment

süti beállítások módosítása