HTML

Morzsák

2013.09.30. 13:22 :: Tobber

Hétfő hajnalban Jim Parsons (Sheldon) Emmyt kapott az Agymenőkért, ez a harmadik. Estére a sorozat fbook oldalán félmillió like és 20 000 komment érkezett a hírre.

Ez a fiú annyira ügyesen játszik! Felismerem néhány ismerősömet benne.

És már 350 000 dollárt keresnek vele epizódonként, nem rossz.

---

Megható történet:

Cégescélbaért, 6 évvel ezelőtti liezonom, kollégám sokat lóg nálam, haverok maradtunk. Péntek reggel bejövet összefutok vele, megállít, miért vagyok szomorú. Mondtam, hogy fáradt vagyok és éjjel járok haza és nagyon fáj a lábam, de irtóra, és amikor este hazaértem, még felhúztam magam a szüleimen és aztán bőgtem sokat. De már nem.

A cégnél van masszázs, ajánlotta, hogy jelentkezzek be aznapra. Á, nincs pénzem rá hóvégén. Erre felhív később, hogy beszélt a fickóval, menjek fel, majd jövő héten kifizetem.

Hát nem édes?

Nem megyek, nem az ünnepi melltartóm van rajtam, de akkoris. :)

Ma reggel elhívott kávézni, mert nem tetszik neki, ahogy lát. Pedig csak fáradt vagyok és nagyon tele a hócipőm a munkával és szívességet ezreit teszem és belekötnek ezerrel, pedig nem hibáztam, nem dolgom és vannak saját főnökeim. Bármit hárítok, visszahullik rám.

---

Kicsi a világ rovat frissítés:

Kedden elmentem egy új tanfolyamsorozatra, lelkesen indulok neki nagyon. Lepottyanok egy lány mellé, nagyon ismerős. A végén rákérdezek, hogy honnan is:

tavaly a munkahelyemen volt gyakornok és a Nagyfőnököm nagyfiának évfolyamtársa. Tényleg!

--- 

Whistler mamájáról mindenki meggyőződéssel állítja a nemét. Valakik szerint csak férfi lehet, valakik szerint csak nő.

Na, ki tippel még?

komment

süti beállítások módosítása