HTML

A hétvége

2013.09.02. 16:30 :: Tobber

...csudajó, volt múzeumos este előadással és tárlatvezetéssel és alig feszengős aligismerőssel (ittam), pénteken tánc és elmélkedés és békés este furán viselkedő 20évessel (ittam), szombaton a tonna levél megválaszolásával sem voltam beljebb, mert kb. ugyanennyi választ kaptam rájuk, megint számos az elmaradás. És két köremailezés duzzadt fel nagyon, már nem is írok bele, majd eldől.

Aztán délután átjött KA és technikai gondok miatt inkább egész délutánt az erkélyen, nyárbúcsúztató napozással töltöttük, a gyomrunkat is töltöttük (ittam), volt ott csipsz, pizza tonnaszám, alkohol és cigi és elmélkedés és légyzümmögés és nyugalom. És bealvás.

Vasárnap megkíséreltem ugye a tecsót, aztán kisvároska monstre utcabulijába mentem 21évessel, meg a bandával és csodagyönyörű este volt és vízpart és szabadtéri tánc és limonádézás és barátkozás és pont olyan hangulat, ami felvidít, feltölt és nem ítél.

Ma el is aludtam reggel, alig értem be.

Aztán ma már kezdődik, az informatikus pont akkor esik be, amikor a gép előtt ennék kb. öt perc alatt, nincs vita, ő most akarja mondani, a nyakambahajolva bámulja a monitoromat és telefonálgatva segít olyasmin, amit már megcsináltam és akkor sem működött és a fülem mellett ordít a telefonba és utálom a zajt, nincs kedvem a büdös szájától elkapni valamit, másszon ki az aurámból, a kávém teljesen elhűlt és utálom felmelegítve, nomeg fölötte pofázott, inkább újat főzök a pí messzi konyhában, az 5 perc, amit ebédre szántam, már rég elmúlt és kezdhetem újra és elkezdődött a suli és ezzel a könyörgős hangú telefonálások sora és nincs csend és fáj a gyomrom és a múltkori tyúkagyúpixás balhé után, miszerint valamit nem csinálok meg, pedig ők nem csinálták, addig meg én nem tudtam, ezért állt és nem tettek érte semmit, ám mószeroltak, namost ők izélgetnek megint, de akkor már megvárom, hogy robbanjon és kpják be, lusta alakok. Nem, ez most nem a HR, hanem a számlázás.

Ugyanezek hét éve havi szinten küldenek nekem egy munkát, most az egyik vezetőnknek ment, aki nyilván nekem továbbcímezte, amit neeem értenek a lányok, mert hisz az a vezető tartozik oda. Meg én, akinek ez a dolga, eddig 70-80 alkalommal hozzám tudták küldeni, most ugyanazok nem értik.

És buta másik libák nem hívnak vissza, neeem hallották a csörgést, nem fogadottat nem nézik meg, és más felveszi, hogy visszahív és nem teszi, és nem nekem kell, hanem a főnökeinknek sürgős, és egyik vezetőnek Kollegina a beosztottja, de mindig engem hív fel és adja ki a munkát és ma is megcsináltam, pedig a lány itt ül mellettem, és kicsit unom.

Grrrr.

komment

süti beállítások módosítása