HTML

---

2010.11.21. 23:03 :: Tobber

A héten jártam Elíznéninél, tökre kedvel, aztán jártak nálam kézműveskedők, minitanfolyamokat tartottam sajtostekercs és csokis foundantféle mellett, ma este szintén az lesz, Anyuval csavarogtam, TCsV megszépészkedett néhány orvossal, kiderült, hogy 22-23 éves a bőröm a bőrgyógyásznő szerint, jippi!! TáncosGé féltesója szerint én vagyok a legjobb fej, jártam még táncházban kétszer, MüPában, ahol ismét dudorászott valaki, pedig ez egy másik bérletem, kondiztam, 3,5 órát soppingoltunk, meg szocializálódtam.

Akárhogy is akarok, nem tudok egyedül meglenni, csapódnak az emberek.

Próbálgatom, hogy minél több időm legyen csak úgy magamra, de nem megy.

Végülis jobb így, mintha fordítva nem menne. ;)

komment

---

2010.11.17. 16:08 :: Tobber

Remek érzés.

Az a kolléga, aki kifejtette Kolleginának, hogy tök jó nő vagyok, meg tökös, meg tetszem neki, de nem jön össze velem, mert hosszú távon nem jönnénk ki egymással, az ma ráhajtott a világ legszőkébb, leghisztisebb önző pcsájára.

Kösz.

 

komment

:)

2010.11.16. 21:47 :: Tobber

Brit tudósok rájöttek, mi kell a férfinak.

91% - szeresse a szexet - pipa, az a baj, hogy jobban, mint a férfiak

89% - lehessen vele jóízűen jó nagyokat enni - überelek bárkit

88% - ne töltsön túl sok időt szépítkezéssel, készüljön el 10 perc alatt - őőőő, felkelés 40 perc beleszámít?

82% - ne igyon túl sok alkoholt - pipa

75% - ne legyen elhízott - őőőő, maradék 25%? :)

69% - ne zavarja, ha a férfi néha otthon hagyja, és a haverjaival megy el szórakozni - otthon? örüljön, ha akkor otthon vagyok, amikor ő

66% - ne sörözzön, inkább borozzon - de ha a boremésztős akármienzimjeim nem működnek, a bor két nap fejgörcs, gyomorfájás és égető érzés? a sör meg kevesebb kalória, sok B-vitaminok, polifenolok, K, Ca, Mg, Mn, Se, Zn, F, Fe, Cu...

66% - vezessen jól - pipa, bár kezdek pofátlan lenni, visszafogok

65% - szeresse az édességeket - hát az nem megy

60% - érdekelje a foci - pipa

54% - gyerekeket akarjon karrier helyett - pipa

Az ideális nő további tulajdonságait a százalékarány megadása nélkül közölték:

szép - naná

nem túl nagy melle - de az

formás feneke legyen - passz

hosszú haja legyen - pipa

merjen kimenni az utcára smink nélkül is - pipa, de utálom

legyen alacsonyabb a férfinál - pipa

legyen diplomája - kettő a sutban

...illetve állása - csak a főnökeimet felezték le

jöjjön be a haveroknak is - Ba két cimboráját most sem tudom levakarni, broáf

legyen humorérzéke - minden nem jöhet össze

:)

komment

Hosszabb

2010.11.15. 16:57 :: Tobber

Csütörtökön átvettem a kocsit. Szülőkkel mentem, a toyotás srác már agyfrászt kapott tőlük, dehát aput tudni kell kezelni. Nekem aznap csak háromszor szólt be: hogy vágassam le a hajamat tüsire, mert öregnek nézek ki, hogy a gyümölcsprésbe ne tegyek banánt, mert szénhidrát, meg hogyugye híztam. Ja, mivel a gyógytorna miatt nem járhatok heti tizenakárhány órát mozogni, enni meg eszem, még ha finnyásan is, a szervezetem nem állt át.

Szóval megvan a csili-vili autó, sötétkék corolla sedan, 6 éves. A csomagtartóba kétszer beleférnék. Van mindenféle luxus rajta, nem egy alapdarab. És szép ám kívül-belül. Szereltettem bele chipes védelmi rendszert, motort leállít, vinnyog, el sem indul, titkos gombok, motorházvédelem, attól félek, magam sem fogom tudni elindítani. :DD

Aztán sokat nem mentem vele, mert péntek reggel elmentünk a Viharsarokba két napra a tánccsoporttal. Kirándultunk, városokat néztünk, nagyokat ettünk, szerencsére fiúkkal voltam egy szobában, a nemzetiségi napon mi voltunk az illusztris vendégek és nagy sikerünk is volt. Én meg még sosem láttam másokat élőben hasonlót táncolni, úgyhogy öröm volt, aztán egy fesztivált is megnéztünk este, táncoltunk hajnalig, majd még a fővárosba hazajöttünk éjjel.

A Százéves cukrászdában nyomot hagytunk a vendégkönyvben, sajátos stílusban, mint ahogy a fotókon sem bírunk értelmes fejeket vágni. Meg a hotel bejelentkező lapokat sem valós adatokkal töltöttük ki, néhányukat megöregítettük, párnak abszurd lakóhelyet adtunk meg. Aszonta a tulaj, őt nem érdekli, mi van rajta.

Reggelinél TáncosPé rádiót játszott, úgyhogy remekül szórakoztunk rajta, összességében is élvezetes volt.

 

A heti randis fickót kétszer is megkértem smsben, hogy hagyjuk egymást, de úgy látszik, mély benyomást tettem rá, benyomtam a súlyommal. Szépeket ír, de az ilyen pikírt bunkó menjen a fenébe.

komment

---

2010.11.15. 16:46 :: Tobber

Elküldték a főnökömet a cégtől. Hirtelen, közös megegyezéssel azért, de csütörtök után nem is lesz többet.

Hát én ilyet még nem éltem meg, hogy a fejem fölül távozik valaki.

Nem tudjuk, mire számíthatunk. De baromira sajnálom.

Igen, a lovas főnök.

komment

---

2010.11.15. 16:45 :: Tobber

Annyi írnivalóm van, annyi minden történik, de nem jutok a freebloghoz.

Aztán elfelejtem.

Például írni akartam arról, hogy a kollégáink mennyire szeretnek minket.

Kolleginával mi kapjuk szétosztásra az ételutalványokat (ami szemétség, mert sem nem feladatunk, sem lehetőségünk nincs elzárni, sem nem feladatunk, de ezt már írtam), és eltűnt egy 10 000 Ft-os boríték. Amit nekünk kellene kifizetni.

A gyanú egy kirúgott kollégára terelődött, de nem volt bizonyíték. Elterjedt a folyosón, hogy bajban vagyunk, majd pár órán belül a kollégáink összedobták a hiányzó összeget, hogy ne nekünk kelljen megfizetni.

Na, milyen kollégáink vannak?

komment

süti beállítások módosítása