HTML

Tobber életblogja

Friss topikok

Címkék

---

2010.06.13. 21:54 :: Tobber

Ezt itt javítanám, nem is Philips, hanem Samsung tévém van. :DDD
Jesszus, de nem értek én ehhez, pedig a monitorom, a telefonom és az mp3 lejátszóm is az véletlenül. Még az LCD tévé szót is informatikus kollégával magyaráztattam el. (Ne kérdezzétek, már elfelejtettem.)

Nem is sokat kapcsoltam be szegénykét, remélem, ő is kibírja 16 évig, mint elődje, ami az egyik legjobb szülinapi ajándékom volt anno!

http://tobber.freeblog.huhttp://tobber-elete.blog.hu/2010/06/10/_33333660

komment

---

2010.06.13. 21:32 :: Tobber

Lányöltöző, táncoslányka maximális jóindulattal:

- Tobber, ha nem is szereted a filmeket, ezt meg kell nézned, azonnal te ugrottál be, amikor láttam a Hervadó virágokat.

:DDDDD

Köszi!

Szegénykém fél este magyarázkodott.

Ma reggel 3 óra próba, hőség. Egy étterem teraszán megebédeltünk, majd annyira meggyőzően mondtam, hogy én lemegyek a Velencei-tóra ma is, hogy TCsV sutbadobta szakdolgozatíró terveit és csatlakozott hozzám (lassan kialakult szokás szerint én vezettem az ő kocsiját), elugrottunk egy ismerős srácért is, fürödtünk, napoztunk, unalmas nyári blogbejegyzésem. :))

komment

---

2010.06.13. 01:40 :: Tobber

Pénteken Ba felhívott, hogy beszéljünk nyugodtan, én meg nem voltam nyugodt és ez az egész visszaakar-degyereketnem téma jobban dühít hetek óta, mint bármi mostanában.

Én is hülye vagyok, felveszek kesztyűket. Este táncházban 35 fok, szúnyoginvázió, hamis zenekar és erősen enervált TCsV mint házigazda, de legalább lement sok-sok deka. TCsV-t fuvaroztam, egyikünk ihasson.

Ma reggel TCsV-nél haboskávé után lementünk strandolni pár (nálam tonnákkal vékonyabb) táncossal a Velencei-tóra, idei első pancsolás! Adtam egyébként is barna bőrömnek.
És meglepett, hogy más is úgy látja, elégedett vagyok a külsőmmel így ducin, narancsbőrösen is. Vagy legalábbis simán elfogadom. Ezt más látja?
Este vissza Pest, gyors hajmosás, megnéztük egy tánccsoport minősítőjét és megvan, gratula, aztán átrohantunk a nyócker mélyére meghallgatni őket (román banda a Mátyás téren), persze táncraperdültünk a tömegben, más táncolókat is elcsábítottunk, hátha csatlakoznak hozzánk. Játszhatnának az esküvőmőn!!!!!

Aztán vissza táncolni az eredeti színhelyre, most értem haza és képtelen vagyok aludni, pedig reggel tíztől kifulladásig (a hőség miatt ez 13 h-ra tehető) próbánk lesz.

Gondolkoztam, nem vagyok-e túl sokat a táncosokkal. A korisokat, a két Zét, de még a Papírkutyákat is alig látom, nem értem, miért alakul így. Szegény Ja és EK is vár épp egy válaszra, mikor tudok már rájukszánni egy-egy vacsorányi időt, M-et egy hete tervezem felhívni végre. És Anyuéknál sem locsoltam virágot. Viszont a Csipet-csapat Ba prioritása miatt nyilván nem sűrűn fog hívni sehová. :S

Két hét múlva táncszünet-gyógytornaszezon, akkor próbálok mindenkire időt szánni. Viszont görkorizni akkor egy hónapig nem mehetek, azt is kéne.

komment

---

2010.06.11. 14:11 :: Tobber

Tegnap kaptam hosszú emailt Ba-tól az smsemre, amin felhúztam magamat és felhívtam fél órára, veszekedtünk, majd a végén megkérdezte, mikor vacsorázok vele, hogy megbeszéljük az újrakezdést.

Nem akarok vele újrakezdeni.

Okos férfival akarok élni!!!!

Aztán még volt pár elintéznivalóm, majd próbáltunk (külföldi édespasinak megtanítani a koreográfiát), hazavittem beugrónkat meg a 18évest, aki lefárasztott azzal, hogy éjjel neki pont olyan cigit kell találnia, mint amit TCsV szív, mert az olyan felnőttes és menő.

Aztán még dolgom volt, hajnalban beállítottam a tévémet végre, bár semmi érdekes műsort nem találtam, dehát nem is napi tévézéshez kell, csak ha mondjuk kézimunkázom akkor unom magam infók nélkül, vagy ha hazamenekülök a lehúzott redőnyök mögé a légkondiba.

komment

---

2010.06.10. 15:55 :: Tobber

Hát, aszkéta életmódomat feladva végre van tévém és feltornázott vérnyomásom.

Vettem farmert, persze a már szokásossá vált 17-18 óra közötti hirtelen hasmenés megint akkor csapott le. Majd szülők felesben beszálltak a 16 éves, pincében tárolt minitévém lecserélésébe, az új LCD Philips csilivili, 94 cm átmérőjű és látszanak rajta az emberek arcai a hiradóban, amit évek óta nem láttam. :D
A media marktban lefárasztottuk két nőként a fickót, hogy konzolra szerelhető-e, mi az a kicsit izé rajta, hogy kell állványra csavarozni. Aztán kapcsoltam, hogy 18éves minnyá vár, úgyhogy felkaptam, feljött hozzám, átöltöztem, irány a próba, ahol a másik tánccsoport vezetője sértődöttet játszott, mert elhappoltuk a Kölyköket. Nem happoltuk el, mindkét helyre járnak.

Utána elmentünk vacsorázni mind a fülledt nyári estében csatak izzadtan, végighallgattam TCsV marketinges ígéreteit, majd hazavittem hármukat.

Ma reggel Anyu várja a tv házhozszállítást, megérkezik a tévé, és mivel dolgoztam és nem vettem fel a telefont, ezért nem tudta kitalálni hogyan teszem fel a konzolra: felhívta Ba-t, hogy jöjjön már át felszerelni a tévémet a falra. Mi vaaaaan?
Attól a pasitól kapjak szívességet, aki míg együtt jártunk, a szombat déli gitárjáról akkor sem mondott le, amikor Busójárásra mennénk a világ másik végibe hétvégére, miatta lemaradva a fő programról? Az a gitár, amit közben már megunt és abbahagyott. Az a pasi ne segítsen, aki Anyunak kifejti, hogy szívesen eszi az isteni főztöm/sütijeim, meg izél, de ne gondoljuk, hogy ő így szerelmesen, 37 évesen elkötelezi magát mellettem. Aki a táppénzem alatt is éjjel járt haza, mert a heti hat különprogram szent, engem meg majd ápolnak szüleim.
Akkor inkább nézem a műsort falnak támasztva. Anyuval visszahivattam, hogy kösz nem, egy smst is ráküldtem Ba-ra, hogy nem kérek olyantól segítséget, aki a szülinapomra egy smst sem ír, meg másokkal üzenget.

Majd felszerelem magam.

komment

---

2010.06.09. 11:02 :: Tobber

Kérek válaszokat és kérek mindenkit vissza fedélzetre. Köszi.

Tegnap pms és hőség (mondtam már, hogy gyűlölöm a nyarat?) és ingerült mindenki, közel három óra izzasztó próba a levegőtlen szaunameleg teremben, előtte/utána TCsV tulképp sofőrnek használt, de legalább hazavihettem magamat, hála neki.

Egy tengerparti nyaralós program kipipálva. Ki jön még velem bárhová? :)

komment

---

2010.06.08. 13:33 :: Tobber

Ketten is megtaláltatok az egyik lenti fejtegetéssel kapcsolatban. Nem írtam, hogy egyetértek vele, mert én most, társ nélkül élem azt hiszem eddigi életem legboldogabb korszakát.

Végiggondoltam. Tényleg nem volt eddig vidámabb. :)

komment

Párkocka.hu

2010.06.08. 07:38 :: Tobber

komment

Levéltöredékek

2010.06.07. 17:11 :: Tobber

Szülinapra egyik unokatesó:

"Sajna vasárnap nem lehettem ott, de K. részletesen beszámolt... A menü nagyon ízlett nekik. Hallom H jól lekötötte Keresztmamát, kicsit lehetett beszélgetni. Azért előnye is van, hogy nem voltam ott, így jó Apád pálinkája megmaradt, azaz több maradt Neked is! Kéztsókom, még egyszer Isten éltessen!"

Kicsit lassan lehet letölteni a fellépésvideóinkat:

"Szerencséd, hogy itt fetrengek tétlen!!!!!!!!!!! Van rajtam kívül bárki, aki megnézte a videóidat??? Majd' 3x40 percig töltögettem! És akkor még a középsőben nem is szerepeltél!! /ugye?/  Mondjuk jó beugrató kérdés lehet, hogy hogy tetszett a T.-ban /?/ nyújtott alakításod...
Nagyon klassz volt egyébként, imádom az ilyen pattogós ritmusokat, de ehhez tényleg lengéscsillapító kellene...
Remélem élőben is megnézünk majd - mostmár látom, hogy érdekes.
Na jó munkát, jó szurkolást"

"mondjuk nehogymán' én adjak neked tanácsot" :DD De.

"és onnan állítólag csónakkal vitték a szervert Miskolcra, hogy tudjon működni a rendszer"

"Felfújok egy csónakot és leevezek a plázába."

Kedvesdrága kolléganő:

"Most eszembe jutott, hogy amellett, hogy nagyon jófej és szeretnivaló vagy, egyszerre huligán is (de ezért is szeretnivaló), mert egy csomószor kihangosítasz!"

"Azt gondolom, hogy tényleg csak azzal az emberrel érdemes kezdeni, aki nélkül rossz/üres/szomorú az életem. Nem pedig azzal, akivel jó lehet. És ez azért fontos, mert én pl. nap mint nap tanulom, hogy érték vagyok a kis önzőségeimmel, irigységeimmel, dühömmel, félelmemmel, mohóságommal és egyéb hibáimmal. Hogy nekem kell észrevennem a szépet, az ajándékot a napjaimban, és az egy plusz ajándék az élettől, ha vannak akikkel megoszthatom e-mail, képeslap, ölelés vagy egy beszélgetés közben. Szóval azt hiszem, szépen-lassan megérek, felnövök én is, és tök jó, hogy a barátom, Á. úgy szeretett-szeret most is, ahogy vagyok. Azt hiszem szereti a kihívásokat! :) De pl. nem tudom, milyen fejem lenne (morcos, szomorú, gyűrött, sírós, kiábrándult?), ha szakítanánk. Mert pl. tök jó, hogy megígérte, hogy csak addig lesz velem, amíg szerelmes belém, és én is így vagyok ezzel, és szeretem, hogy ez minden napunkban benne van – de mások ennek a szeretetnek a töredékéért is felveszik az a szép fehér ruhát. Akár többször is. Erre ő biztosan azt mondaná most, hogy nem kell másokhoz hasonlítanom magunkat, magamat (plusz nyugodtan vegyek egy fehér nyári ruhát :) ), de én pedig nőből vagyok, és szeretem néha facsarni a saját kicsi szívem a saját kicsi butaságaimmal.
Összességében, Tobber, én tudom, hogy Te egy nagyon vagány, jófej, kedves és érzelmileg is okos hölgy vagy (nálam több dologban is érettebb), és drukkolok neked. Nem tudom, hogy hol teremnek a jó pasekok, de tudom, nagyon tutira biztosan tudom, hogy teremnek, ahogy most már azt is, hogy az a jófajta, amelyikért lehet és kell is küzdeni, és amelyik cserébe értünk is küzd."

"Tobberkém,
volt anyósod véleményét küldöm neked.
Puszi
Anyu
---------- Forwarded message ----------
From: Dris mamája
Date: 2010/6/1
Szia P.! Köszi, hogy küldted a filmet, mert nagyon élvezetes volt, egész képernyő nagyságban néztem. Az ember nem is gondolná, hogy a látszólag  egyszerűnek tűnő tánc milyen komplikált lépésekből áll. Kiszúrtam mindig egy embert, és figyeltem a lépéskombinációkat, és rájöttem, hogy milyen komplikált. Tobber nagyon jól néz ki, és milyen karcsú*. Jó ötlet volt ebbe a tánccsoportba belépni, mert ez egy nagyon élvezetes, sok örömöt adó elfoglaltság lehet."

A következő fellépésre eljön.

* A szombati monstre próba másnapjára 1,5 kg-mal lettem TÖBB!
Inkább nem jelölöm be odafönt.

komment

---

2010.06.07. 13:06 :: Tobber

Rogyasztós lépésekkel, mélyen táncoltunk szombaton, ez a stílus.

TCsV: - Tobber, egy dolgot nagyon gyakoroljál be otthon!
Tobber: - Hogy jó mélyen üljek bele?

komment

süti beállítások módosítása