HTML

Levéltöredékek

2010.06.07. 17:11 :: Tobber

Szülinapra egyik unokatesó:

"Sajna vasárnap nem lehettem ott, de K. részletesen beszámolt... A menü nagyon ízlett nekik. Hallom H jól lekötötte Keresztmamát, kicsit lehetett beszélgetni. Azért előnye is van, hogy nem voltam ott, így jó Apád pálinkája megmaradt, azaz több maradt Neked is! Kéztsókom, még egyszer Isten éltessen!"

Kicsit lassan lehet letölteni a fellépésvideóinkat:

"Szerencséd, hogy itt fetrengek tétlen!!!!!!!!!!! Van rajtam kívül bárki, aki megnézte a videóidat??? Majd' 3x40 percig töltögettem! És akkor még a középsőben nem is szerepeltél!! /ugye?/  Mondjuk jó beugrató kérdés lehet, hogy hogy tetszett a T.-ban /?/ nyújtott alakításod...
Nagyon klassz volt egyébként, imádom az ilyen pattogós ritmusokat, de ehhez tényleg lengéscsillapító kellene...
Remélem élőben is megnézünk majd - mostmár látom, hogy érdekes.
Na jó munkát, jó szurkolást"

"mondjuk nehogymán' én adjak neked tanácsot" :DD De.

"és onnan állítólag csónakkal vitték a szervert Miskolcra, hogy tudjon működni a rendszer"

"Felfújok egy csónakot és leevezek a plázába."

Kedvesdrága kolléganő:

"Most eszembe jutott, hogy amellett, hogy nagyon jófej és szeretnivaló vagy, egyszerre huligán is (de ezért is szeretnivaló), mert egy csomószor kihangosítasz!"

"Azt gondolom, hogy tényleg csak azzal az emberrel érdemes kezdeni, aki nélkül rossz/üres/szomorú az életem. Nem pedig azzal, akivel jó lehet. És ez azért fontos, mert én pl. nap mint nap tanulom, hogy érték vagyok a kis önzőségeimmel, irigységeimmel, dühömmel, félelmemmel, mohóságommal és egyéb hibáimmal. Hogy nekem kell észrevennem a szépet, az ajándékot a napjaimban, és az egy plusz ajándék az élettől, ha vannak akikkel megoszthatom e-mail, képeslap, ölelés vagy egy beszélgetés közben. Szóval azt hiszem, szépen-lassan megérek, felnövök én is, és tök jó, hogy a barátom, Á. úgy szeretett-szeret most is, ahogy vagyok. Azt hiszem szereti a kihívásokat! :) De pl. nem tudom, milyen fejem lenne (morcos, szomorú, gyűrött, sírós, kiábrándult?), ha szakítanánk. Mert pl. tök jó, hogy megígérte, hogy csak addig lesz velem, amíg szerelmes belém, és én is így vagyok ezzel, és szeretem, hogy ez minden napunkban benne van – de mások ennek a szeretetnek a töredékéért is felveszik az a szép fehér ruhát. Akár többször is. Erre ő biztosan azt mondaná most, hogy nem kell másokhoz hasonlítanom magunkat, magamat (plusz nyugodtan vegyek egy fehér nyári ruhát :) ), de én pedig nőből vagyok, és szeretem néha facsarni a saját kicsi szívem a saját kicsi butaságaimmal.
Összességében, Tobber, én tudom, hogy Te egy nagyon vagány, jófej, kedves és érzelmileg is okos hölgy vagy (nálam több dologban is érettebb), és drukkolok neked. Nem tudom, hogy hol teremnek a jó pasekok, de tudom, nagyon tutira biztosan tudom, hogy teremnek, ahogy most már azt is, hogy az a jófajta, amelyikért lehet és kell is küzdeni, és amelyik cserébe értünk is küzd."

"Tobberkém,
volt anyósod véleményét küldöm neked.
Puszi
Anyu
---------- Forwarded message ----------
From: Dris mamája
Date: 2010/6/1
Szia P.! Köszi, hogy küldted a filmet, mert nagyon élvezetes volt, egész képernyő nagyságban néztem. Az ember nem is gondolná, hogy a látszólag  egyszerűnek tűnő tánc milyen komplikált lépésekből áll. Kiszúrtam mindig egy embert, és figyeltem a lépéskombinációkat, és rájöttem, hogy milyen komplikált. Tobber nagyon jól néz ki, és milyen karcsú*. Jó ötlet volt ebbe a tánccsoportba belépni, mert ez egy nagyon élvezetes, sok örömöt adó elfoglaltság lehet."

A következő fellépésre eljön.

* A szombati monstre próba másnapjára 1,5 kg-mal lettem TÖBB!
Inkább nem jelölöm be odafönt.

komment

süti beállítások módosítása