HTML

---

2010.06.13. 01:40 :: Tobber

Pénteken Ba felhívott, hogy beszéljünk nyugodtan, én meg nem voltam nyugodt és ez az egész visszaakar-degyereketnem téma jobban dühít hetek óta, mint bármi mostanában.

Én is hülye vagyok, felveszek kesztyűket. Este táncházban 35 fok, szúnyoginvázió, hamis zenekar és erősen enervált TCsV mint házigazda, de legalább lement sok-sok deka. TCsV-t fuvaroztam, egyikünk ihasson.

Ma reggel TCsV-nél haboskávé után lementünk strandolni pár (nálam tonnákkal vékonyabb) táncossal a Velencei-tóra, idei első pancsolás! Adtam egyébként is barna bőrömnek.
És meglepett, hogy más is úgy látja, elégedett vagyok a külsőmmel így ducin, narancsbőrösen is. Vagy legalábbis simán elfogadom. Ezt más látja?
Este vissza Pest, gyors hajmosás, megnéztük egy tánccsoport minősítőjét és megvan, gratula, aztán átrohantunk a nyócker mélyére meghallgatni őket (román banda a Mátyás téren), persze táncraperdültünk a tömegben, más táncolókat is elcsábítottunk, hátha csatlakoznak hozzánk. Játszhatnának az esküvőmőn!!!!!

Aztán vissza táncolni az eredeti színhelyre, most értem haza és képtelen vagyok aludni, pedig reggel tíztől kifulladásig (a hőség miatt ez 13 h-ra tehető) próbánk lesz.

Gondolkoztam, nem vagyok-e túl sokat a táncosokkal. A korisokat, a két Zét, de még a Papírkutyákat is alig látom, nem értem, miért alakul így. Szegény Ja és EK is vár épp egy válaszra, mikor tudok már rájukszánni egy-egy vacsorányi időt, M-et egy hete tervezem felhívni végre. És Anyuéknál sem locsoltam virágot. Viszont a Csipet-csapat Ba prioritása miatt nyilván nem sűrűn fog hívni sehová. :S

Két hét múlva táncszünet-gyógytornaszezon, akkor próbálok mindenkire időt szánni. Viszont görkorizni akkor egy hónapig nem mehetek, azt is kéne.

komment

süti beállítások módosítása