HTML

---

2010.08.30. 01:24 :: Tobber

Ma már fel bírtam kelni a fejfájástól, átmentem szülőkhöz ebédelni, csak közben elfelejtettem enni, de az ötödik kávé határozottan csökkentette a fejfájásomat, amit előző nap advil ultra+3óra+paracetamol+3óra+neocitrán(hátha influenza)+3óra+diclofenac nem csillapított.

A kezem lefoglaltam, összedrótoztam egy teljes szettet fülbevalók, medál, karkötő, gyűrű.

Aztán megerőltettem magamat egy komolyabb otthoni gyógytornára, majd fogadtam az asztalost, hogy dobjon össze egy fürdőszekrényt meg egy új ágyat, ami nálam elég speckó, mert szekrények tetején van a matracom. Mindegy, ehhez szakember kell. Anyuék is átjöttek kíváncsiskodni.

A csinipopsi asztalos győzködött, hogy stabil funérból is, úgyis csak alszom rajta, majd próbáltam úgy feltenni a "de ugye a vadabb szexet is kibírja" kérdést, hogy a szüleim lehetőleg ne fogják fel, mire is kérdezek. A pasi megértette titkos kódolásomat, felcsillant a szeme és később őőőőő feliratta velem a számát, csak a főnökét tudtam. :D

Aztán szájhúzva elmentünk táncházba, szabadtér, hideg, fejfájás, de aztán végigtáncoltuk-röhögtük az egészet.

Azért megértem, miért utál minden tánccsoportost Ess és köre. Mert jóóól  kidobtam anno. Mert nyomasztja, hogy szebben táncolunk.

Mert tényleg klikkesedünk. Mert sokszor külön sorban táncolunk. Körbeállunk, mint a kézisek és hangos kurjantással ujjongunk. Mert diszkót táncolunk hátul valami unalmasra.

Mert akkora tömeg volt, hogy úgyis csak a fejünk és vállunk látszott a tömegben, az nem igazán, hogy miket lépünk, ezért TCsV-vel a sor végén konkrétan páros lábbal ugráltunk pont olyan ütemre, hogy felül úgy tűntünk, mintha tényleg helyesen lépnénk. :D Sorvezető TáncosTé hátranézett és röhögött rajtunk.

Majd megbeszéltük TCsV-vel, hogy a tömeg nyííílván nem a zenekart tapsolja minden szám után, hanem minket, mert tök jók vagyunk, ezért a tapsoknál összekarolunk és átérezve művészetünket komoly képpel hajolgattunk a tömeg felé.

Még vissza-vissza kiáltások is elhangzottak, erre csak szerényen mosolyogtunk, de a zenekar félreérthette, mert új számba kezdtek... Ki érti ezt?

:)

komment

süti beállítások módosítása