HTML

---

2010.02.08. 14:27 :: Tobber

Pénteken apám műsorával indult az este a nappalimban, előbb megengedte, hogy vezessem az autót, majd 10 perc múlva a borzalmas időjárásra hivatkozva (+1 fok, nulla köd, sózott utak), és iszonyú forgalom (90%-ban a hungárián járok, mit nekem pár autó!) mellett ő nem engedi.
De ha az enyém lesz, majd fizetem én, ha összetörném. Nem. Jó, akkor menjetek külön a családi vacsira, én meg Ba-val. Itt elkezdtünk ordibálni, majd kijeletette, hogy ki akarjuk nyírni, majd elrohant, de megbánhatta, mert felsózta a kerti utat elmenet, aztán visszarohant, hogy rosszul van, aztán hisztizett nálam egy sort, majd a családi vacsorán kerültük egymást.

Másnapra rájött, hogy milyen, mert hívott délben, hogy na most vezethetem pár kört a ház körül. (Bammeg 11 éves, balesetmentes jogsim van, szerinte is jól vezetek.)
Nem értem rá, azóta sem mentem.

A vacsi egyébként remek hangulatban telt, sokat ettünk, nevettünk, alig értem oda az utsó fél órára táncra, ahonnan rohantam tovább, TCsV le is állított, hogy legalább egy percet nyugiban legyek. (A hétvégén ismét hallgattam Ba-t, hogy TCsV biztos rámhajt. Hát ő biztos nem.)

Szombaton sütöttem husit (hála Béká ötletének), fánkot (hála Müzlinek, Kolleginának), mindkettőn csak kicsit változtattam, aztán a fánk olyan finom lett, hogy kicsit módosítva vasárnap is azt sütöttem csokiöntettel. (A hús is finom lett, de abból alapból kétnapit sütöttem.)

Kaptam a hétvégén mindenféle finom receptet, amiket már ettem itt-ott, alig várom, hogy kipróbáljam.

Szombaton autómosatós-tecsós d.u. után pihentünk, vasárnap reggel Ba mellett KedvencFotós feleségét is tanítgattam korizni, majd spontán kitaláltuk, hogy négyesben kiugrunk Ba-ék telkére havatlapátolni, retrocuccokat fotózni, termoszba készítettem teát, maradékokat, igazán nyugodt délutánunk volt.

És kiderült, hogy KedvencFotósommal ugyanúgy bánnak a szülei, 40 évesen nem vezetheti a családi autót, sosem hiszik el, hogy bármit képes megcsinálni, ezért barbároknak fizetnek 50 000 Ft-ot egy fakivágásra, majd azok elszúrják és ő fejezi be, a telket nem bízzák rá, mert biztos felrobbantja a palackot, teljesen ugyanúgy viselkednek, mint apu, aki soha nem adná oda a kocsit, akik lemennek a telekre utánam, ha lent voltam, hogy tényleg elzártam-e a gázpalackot. Szeretem Drpr-t.

komment

süti beállítások módosítása