HTML

Hétvége

2009.05.25. 10:59 :: Tobber

Pénteken Ess behűtött pezsgővel várt és feltöltött kismedencével (4,5x2 m-es, nem is nagyon kicsi), aztán grillezett nekem húsokat, végre kettesben (előtte azért kergetőztem a szomszéd gyerekekkel).
Szombaton vásárolgatás, szépülés, majd Ess-sel tánc, ahová vittük a kutyát és ahol exnő nem kopott le rólunk, pedig igazán barátságtalan fejeket vágtam neki. :)
Vasárnap család, majd 2,5 órás privát tárlatvezetés, ahol álomszép festményeket láttunk, és a zseniális művészettörténésztől olyan sztorikat hallottunk, hogy Munkácsy és Paál László művészetére hogyan hatott a fiatalkorukban elkapott (esetleg egymástól??) és lassan elhatalmasodó szifilisz, vagy hogy Szinyei-Merse Majálisán kritizálták a színeket, hogy a természetben nem ilyen a zöld, ezért egy kiállításra körberakta zöld gyeppel a képkeretet...
Utána még aput segítettem ki a bajból, mert kulcsa nem volt, anyu meg lelépett estére telefon nélkül, kizárva aput, de megoldottuk némi anyázással.
...amit Ess-sel táncon még folytattam, szte csak csiszolódunk. Sztem nem.
De akkor lesz még mit csiszolni, mert azért, mert odakészít egy vasalót meg egy inget, attól nem fogom kivasalni, kávézgattam tovább. Aztán üzletet kötöttünk, ő megborotválkozik, én kivasalom.
Egyébként mond szépeket, és figyelmes is, és hallgat rám, és ma meglepetéshelyre visz. Szívem szerint inkább kialudnám már magamat, de nem akarom elrontani a játékát.

Ó igen, és Samék elválnak! :) Tegnap este már másik nővel jött táncolni. Aki nem ismerné őket: április elején házasodtak. Akkor azért egy fél évet jósoltunk nekik...

komment

süti beállítások módosítása