HTML

Tobber életblogja

Friss topikok

Címkék

Csak kisgyerekes szülőt ne!

2009.04.05. 23:27 :: Tobber

Drpr (nőnemű) sikongva-tapsikolva örül, amikor osztom a férfiakat. Most bájos Újtini kapta meg, aki hosszan ecsetelte, hogy milyen hatással vagyok rá, majd azért ölelgetett vmi lányt és nem értette, hogy miért nem keresem a társaságát.

És idén hatodik alkalommal beteg Kollegina egyik gyereke, így ismét mehetek hajnalban, maradhatok sokáig és csinálhatom két ember munkáját, mindenki engem ugráltat. Persze, nem érthetem, mert neki gyereke van!!!
Nem, nem értem. Kartöréssel nem mehet óvodába?? Két utcára lakó, otthon unatkozó htb nagymama nem tud vigyázni rájuk?
Egyikünknek mindig ott kell lenni, így alig van időm leugrani kajáért, a gép előtt eszem többször elhűlt ebédet, mert akkor sem hagynak békén, kiesett a tömésem, fáj a fogam, fogorvos csak napközben fogadna, de nem vehetek ki fél nap szabit (még tíz napig, mert betegség után tavaszi szünetük lesz!), szal igazából most jött el az idő, hogy panaszkodni fogok a főnöknek.
Két és fél évig megértettem, helyettesítettem egy szó nélkül. De ő simán visszaél vele. A kérés főnökség részéről 8 és 17 h között legyen ott valamelyikünk, osszam be. Megkérdeztem, alkalmazkodtam, merthogy ő az anya. Neki az volt jó, hogy 8-ra jön, mert ha esik, ha csődöl a cég, ő 15:59-kor elhúz, rámhagyva mindent akár estig. Viszont 8.45 felé jön csak be, havonta többször előbb érek be nála. Ennyit az egyezségről, nekem ég az arcom. Dehát neki gyereke van, iskolába kell vinni.
Megértő voltam, mert én is ezt szeretném majd, ha gyerekem lesz.

De most már megértem, miért mondja sok cég, hogy köszi, csak családanyát ne. Nem várható el a többi dolgozótól, hogy más gyereke miatt nekik legyen szívás.
Tele a tököm, hogy ezzel visszaél, hogy hülyének néz! :(

komment

süti beállítások módosítása