HTML

Tobber életblogja

Friss topikok

Címkék

2008.12.31. 12:00 :: Tobber

A tavalyi után íme az ezévi kedvenc élményeim:

- január elsejei korizás a havas Omszki-tavon, utána termoszos teázgatással a hóesés közepén
- fülledt nyári estéken szabadtéren néptánc, a naplementében denevérek árnyával
- M-mel csak ülünk a sötétben összebújva a színpadot lesve
- Velence, Északi strand, az örök
- Ja-val parkour-os fiúkat lesünk a parkban
- megtanulom több olyan nép nehéz táncait, akiktől egy képviselőjüket sem ismerek és sosem gondoltam, hogy ez nekem menni fog (és amíg mindet nem tudom, remek kihívás és mozgásforma)
- zsíroskenyerezés a Falk Art-on, zsíroskenyerezés a Fonóban
- Zé pótszüleit játszva visszük sportolni, vonatokat nézni, fagyizni
- csocsó és pingpong az esőben edzésen görhokizások a tűző napon (éreztük a labdát), vagy görkoriban fűben fekve csacsogás Békával, Atibával, ldmmel (aki fejjel akadt a trambulin rugói közé, és közel sem ez a legéletveszélyesebb akciója, isteni szerencse, hogy még él!)
- csapágyszerelés egyedül. Khöm. Nem sok ismerősöm tud ilyet! :)
- szandálvásárlás GörisTé aktív támogatásával, miközben ő megtanulta néhány szín nevét
- bár nem lett belőle hosszú szerelem, de a szívecskék az autómon lévő hóban, könyv az ablaktörlőn, virágok, smsek romantikusak
- M millió nagyon szép fotója rólam, és az ő rajzolta sárkányos tetkóm
- Bé esküvője és előtte a lánybúcsúszervezés, a lánybúcsú
- céges két napos sportesemény, némi intermezzo cégünk adoniszával
- Besh O Drom az idei legjobb koncertélményünk, Jamiroquaira is régen vágytunk (na jó, a Korai Öröm sem volt kutya, de az másért ;) )
- piknikek és kaviározások Sráccal
- lőtéren revolverrel lövöldözés, orromban a puskapor illatával
- láttuk Hevér Gábort egy lazacra gondolni, miközben nem akart arra gondolni

 

komment

2008.12.31. 11:55 :: Tobber

Ugyemegmondtam érzés. Dris, egyik kedvenc exem otthagyta a párját a kisgyerekükkel, visszaköltözött az anyjához. Pedig őt sem bírja nagyon!

A gyerek 1,5 éves. Beteg. Látható volt, hogy Dris nem fogja lélekkel bírni. :( Már attól is több évre kiakadt, hogy elhagytam. Állítólag még én fogtam a legkeményebben, rám általában hallgatott. Csak nekem volt belőle elegem 4 év után anno.

Szeretnék elbeszélgetni vele. Ráférne.

Végignézve én tényleg ekkora barmokkal jártam, vagy mindenkiben van valami stika? És szerettem is őket. M-et még mindig.

komment

2008.12.30. 23:14 :: Tobber

...pedig úgy készültem. És tele a hűtő finomságokkal. És kirittyentettem magamat. És a hajam is ritkán ilyen szép. Bár kicsit Monica a friends-ből Barbadoson, párás a levegő ugye, csak szebb:

 



 

komment

2008.12.30. 22:54 :: Tobber

Fél éves ünneplésünk fél évig jártunk-ba csapott át, amikor a cégtől idáig érése (cca 12 km) 5 órájába került, de meg kell értsem, merthogy ő ajándékot keresett nekem (amit nem talált), egy kanyi kaktusszal(!) állított be késve, majd mint kiderült, olyan fontos dolgokat is elintézett közben, mint mosás, vírusölő telepítése, és hasonló izgalmak, amire a következő ÖT napban nem lett volna lehetősége, merthogy semmi programot nem terveztünk. Csak mára.
Mindezt egyik kopott farmerjában-pólójában, amiről tudja, hogy utálom, legalább ma vette volna fel egyik szép ingét. Azt mondta, arra nem volt ideje. Aha.

Ez eszembe juttatta ExPasit, aki egy névnapi vacsorámra kb. egy órát váratott a körúton a januári fagyokban (ha nem mondta volna, hogy mindjárt odaér, akkor megiszom addig egy kávét valahol), majd jött virág nélkül és végigtelefonálta egy haverjával az "ünnepi vacsimat".
De volt olyan szülinapom, amire én figyelmeztettem, mire elugrott venni egy előre elkészített csokrot, ami kókadt volt és szegfűből, az egyetlen virág, amit nem szeretek.
Ezzel a pasassal öt évig éltem együtt, M-mel ma vagyunk fél évesek, sztem nem kell több időt pazarolnom. Merthogy nem tisztel. Imád, meg istenít, meg nagyon szépen szeret, ha olyanja van, és nálam szebbet, okosabbat még nem látott, de ezek a késések, majd flegma kifogások nekem túlzás.

De apám figyelmetlenségét is eszembe juttatta. És ez már sok volt.

Csak találok olyan pasast, aki ennél jobban tisztel. És nem mellesleg hajlandó kitenni a lábát Budapestről...

 

komment

2008.12.30. 08:03 :: Tobber

...és visszalapozva oda most tűnik fel, hogy Zét eddig nem Zének hívtam évek óta, viszont másvalakit hívtam annak. No mindegy, aki ismer, tudja, kiről van szó. :))

komment

2008.12.30. 07:42 :: Tobber

Lenti projektem következő lépéseként tegnap óriási óévbúcsúztatóra mentünk a kútyúrházba.

Ismét túl sok ember.

//

M-mel ma vagyunk fél évesek. Leszólított két tánc között, rávett, hogy tanítsam meg görkorizni, aztán elhívott randizni. Kéne valami meglepi estére...

komment

süti beállítások módosítása