HTML

Tobber életblogja

Friss topikok

Címkék

2008.04.13. 23:18 :: Tobber

Ja, élek ám! Voltam a héten soppolni, oltást beadatni, anyuval kávézni (a sugár közepén ülve fél óra alatt neki két, nekem négy ismerős köszönt oda, Zuglófalu rulez), mozogni, soppolni, kocsitmosatni, sokemberreltalálkozni, ütögetni totál lebarnulással, táncház.
Most fáradt vagyok kicsit... 

És NEM vagyok terhes, azért vagyok ennyire álmos, mert ez az oltás mellékhatása.

komment

2008.04.09. 11:12 :: Tobber

Fú, ez tö jó! Most, hogy megszokták a hullámosat, egyenes hajjal jöttem be, és mindenki hozzáfűzi a véleményét. Így kell kéthetente fenntartani az érdeklődést irányomba? :DD
Már közel sem olyan szép, lapos, fényes, mint tegnap, de elmegy.
Izgi?

komment

2008.04.08. 20:54 :: Tobber

Ma főnökmentes napot tartottam. És mivel ugye dekoratív megjelenés szükséges a munkához, és cikkcakkhajam a párás reggel szélben egyre kevésbé segít ehhez hozzá, így elmentem fodrászhoz. Lett szép, puha, szögegyenes hajam. És csillog.

Ilyesmire lett beszárítva (csak hamvasabb a hidrogénem):

(Brittany Daniel, gőzömsincs ki ő)

És eleredt az eső visszafelé, úgyhogy kezd drótulni. :S
Most ilyen:


(Mármint a forma. A színét megtartotta a hajam. :) Ez még elfogadható forma. Ha Katie Holmesnak jó...)


Műkörmösnél is jártam, szoliban is, vettünk pár dolgot, végül az ikeában az elengedhetetlen grillsütőserpenyőt, új lámpásokat az erkélyemre, mert egy vihar (talán egészen Óz birodalmába) elvitte az előzőket, fürdőszobapolcot a Nagy Rend érdekében (egyre több hajbiszbaszom van :D )...

Most már a reggeli felébredés is könnyebb, mert előkerestem néhány régi Életindulómat (á la Ally McBeal, ugye), így végighallgatom:
Beck, UglyKidJoe, DrDre, WestsideConnection, IceCube, Ludacris, NbN, TheOffspring, YBT, RunDMC, KanyeWest, de akár RobinThicke, PanjabiMC, MassiveAttack, BeastieBoys legjobb számait az elmúlt 25 évből. Sok hiányzik még Nirvanától Jamiroquai-ig, Missy Elliottól Prodigy-ig. Mmmm...

...már csak a html programozás alapjaiban bukdácsolok. De nagyon! :)
(És addig küzdök, amíg meg nem értem. Előttem van kb. 50 oldalnyi sablon htmlben, megpróbálom kibogarászni a lényeget. Vagy nyomtatok hozzá oktatási anyagot is. :D)
Tobbercsokit akarok háttérnek!!!!!!!!




 

komment

2008.04.07. 14:41 :: Tobber

"GörisTével meg ne foglalkozz, tipikus pasi. Sose mondaná, hogy jól vezetsz, mert azt hiszi, hogy ezzel ő kevesebbet ér, vagy kicsinek gondolod a farkát :)"
:))))
Jó, ő tényleg ilyen.
Kezdő vezető vagyok. Pont. Ezért van kint a T betű. De Bé nem fél mellettem és ez nagy dolog, hihi...

Ezenkívül még egyes, Papírkutyához közel álló férfi irigyli a munkahelyemet, merthogy amikor ő hagyta el a cégét, akkor csak egy tollat kapott.
Bezzeg Tóbiás micsoda búcsúajándékot! ;))
Szerinte mostantól ennek hírére tömegestül adják be német központunkban a m.o-i csereprogram-igényeket a Jürgenek és Hansok... :DDDD
Tőlem jöhetnek...
Most ecsetelte épp a főnököm, hogy a németek mennyire szeretik a magyar konyhát. Tudnék mesélni, de inkább NEM tettem. :)

Most még kioktattam Illetőt, hogy melyik szobanövényeket NE egye meg, mert mérgező, de azt sem tudta, mi az a dieffenbachia. :))
Küldtem neki néhány fotót, biztos, ami biztos.

komment

2008.04.07. 09:07 :: Tobber

Ja igen. Kolleginának ecsetelem, hogy MENNYIRE Férfi a csütörtök esti kedves. Megérti... :)))
Ééééés megegyeztünk, hogy az teszi igazán szexivé őket, ha istenien vezetnek! Az nagyon férfias! :)
A miniszéles utcámban pl. úgy fordult meg egy kombival a ház előtt, hogy nem hittem volna. Elsőre. És tolatva HÁROM CENTIRE meg is állt a járdánál! Odamentem közelről megnézni, meg is dícsértem nagyon.
Főleg, hogy GörisTé a hétvégén leszólt, hogy szerinte nincs érzékem a vezetéshez. Ezen összevitázott Békával. Jó, nem vagyok fittipaldi, de megnéztem volna, hogy ő egy év, csak hétvégi vezetés után hogyan vezetett... Hmm.
(Pláne úgy, hogy folyamatosan pfázik és beleszól a vezetésembe, nem csoda, ha idegbajt kapok, amikor mellettem ül! :) )
Voltunk hétvégén ütögetni, meg este táncházban, megnéztünk még egy együttest, de a miénk jobb! :)

komment

2008.04.07. 08:44 :: Tobber

Számomra ma értelmezhetetlen kifejezések a "szolidaritás" és az "értünk is teszik".
BKV sztrájk. 8,5 órás. Teljes.

Taxit már tegnap sem lehetett rendelni, de úgysem jut előre a dugóban. Apám elvállalta, hogy reggel behoz, DE 6.10-kor el kell indulnunk. (9-re járok!) Ezért hálás kéne legyek.
De nem a cégig hozott, hanem a Király utcáig, mert neki úgy kényelmes(!). Nyugdíjas, ráér, új kocsiban üldögél, kifelé egyelőre nincs nagy dugó, miért nem tud házig hozni?? Hát azért kösz.

Tömegek bicajoznak, görkorival mennek, többen futottak(!), és még sosem láttam ennyi kiugrom-a-pirosnál, beszállok-a-pirosnál az ismerős autójába mozdulatot.

Mellesleg esik az eső (szegény görisek!!) és semmi szél nincsen, úgyhogy az irodaházunk kb. megtelt szmoggal. Nincs levegő, büdös van. Budát alig látni.

Én bent voltam 6.50-kor. Dobott is egy hátast a főnököm, amikor meglátott! :))) Ő 6.30-kor az M7-en állt dugóban! :) Kedvesen érdeklődött, hogy hogy tetszik ez a korai bejövetel. Kifejtettem, hogy mennyire nem. :)))))

A reggel meglepije: Anyu is jött Apuval. Az jó.
Ééééés: imádta a mai hajamat! :DDDD (Nem volt időm hajat mosni, így a cikkcakkokat megpróbáltam copfba fogni visszafogottan. Már amennyire ennyi hajat megfog bármilyen gumi, csat. A tincsek mindenfelé ugrálnak elő a csatok alól, harcias fajták, főleg párás időben! :) ) Mondom én, hogy Anyunak a lila hajam is tetszene! :)

komment

süti beállítások módosítása