HTML

2008.04.08. 20:54 :: Tobber

Ma főnökmentes napot tartottam. És mivel ugye dekoratív megjelenés szükséges a munkához, és cikkcakkhajam a párás reggel szélben egyre kevésbé segít ehhez hozzá, így elmentem fodrászhoz. Lett szép, puha, szögegyenes hajam. És csillog.

Ilyesmire lett beszárítva (csak hamvasabb a hidrogénem):

(Brittany Daniel, gőzömsincs ki ő)

És eleredt az eső visszafelé, úgyhogy kezd drótulni. :S
Most ilyen:


(Mármint a forma. A színét megtartotta a hajam. :) Ez még elfogadható forma. Ha Katie Holmesnak jó...)


Műkörmösnél is jártam, szoliban is, vettünk pár dolgot, végül az ikeában az elengedhetetlen grillsütőserpenyőt, új lámpásokat az erkélyemre, mert egy vihar (talán egészen Óz birodalmába) elvitte az előzőket, fürdőszobapolcot a Nagy Rend érdekében (egyre több hajbiszbaszom van :D )...

Most már a reggeli felébredés is könnyebb, mert előkerestem néhány régi Életindulómat (á la Ally McBeal, ugye), így végighallgatom:
Beck, UglyKidJoe, DrDre, WestsideConnection, IceCube, Ludacris, NbN, TheOffspring, YBT, RunDMC, KanyeWest, de akár RobinThicke, PanjabiMC, MassiveAttack, BeastieBoys legjobb számait az elmúlt 25 évből. Sok hiányzik még Nirvanától Jamiroquai-ig, Missy Elliottól Prodigy-ig. Mmmm...

...már csak a html programozás alapjaiban bukdácsolok. De nagyon! :)
(És addig küzdök, amíg meg nem értem. Előttem van kb. 50 oldalnyi sablon htmlben, megpróbálom kibogarászni a lényeget. Vagy nyomtatok hozzá oktatási anyagot is. :D)
Tobbercsokit akarok háttérnek!!!!!!!!




 

komment

süti beállítások módosítása