HTML

Tobber életblogja

Friss topikok

Címkék

2008.04.07. 08:44 :: Tobber

Számomra ma értelmezhetetlen kifejezések a "szolidaritás" és az "értünk is teszik".
BKV sztrájk. 8,5 órás. Teljes.

Taxit már tegnap sem lehetett rendelni, de úgysem jut előre a dugóban. Apám elvállalta, hogy reggel behoz, DE 6.10-kor el kell indulnunk. (9-re járok!) Ezért hálás kéne legyek.
De nem a cégig hozott, hanem a Király utcáig, mert neki úgy kényelmes(!). Nyugdíjas, ráér, új kocsiban üldögél, kifelé egyelőre nincs nagy dugó, miért nem tud házig hozni?? Hát azért kösz.

Tömegek bicajoznak, görkorival mennek, többen futottak(!), és még sosem láttam ennyi kiugrom-a-pirosnál, beszállok-a-pirosnál az ismerős autójába mozdulatot.

Mellesleg esik az eső (szegény görisek!!) és semmi szél nincsen, úgyhogy az irodaházunk kb. megtelt szmoggal. Nincs levegő, büdös van. Budát alig látni.

Én bent voltam 6.50-kor. Dobott is egy hátast a főnököm, amikor meglátott! :))) Ő 6.30-kor az M7-en állt dugóban! :) Kedvesen érdeklődött, hogy hogy tetszik ez a korai bejövetel. Kifejtettem, hogy mennyire nem. :)))))

A reggel meglepije: Anyu is jött Apuval. Az jó.
Ééééés: imádta a mai hajamat! :DDDD (Nem volt időm hajat mosni, így a cikkcakkokat megpróbáltam copfba fogni visszafogottan. Már amennyire ennyi hajat megfog bármilyen gumi, csat. A tincsek mindenfelé ugrálnak elő a csatok alól, harcias fajták, főleg párás időben! :) ) Mondom én, hogy Anyunak a lila hajam is tetszene! :)

komment

süti beállítások módosítása