HTML

Tobber életblogja

Friss topikok

Címkék

2008.02.29. 14:50 :: Tobber

Másfél napos tréning vidéki és fővárosi kolleginákkal, azok közül is csak a főkkel. Főből is van kb. 30.
Első nap, szokásos megismerős-tímbildelős unalmas feladatok.
Ismerd meg kollégádat kérdések feltevése, konzekvenciák levonása, megvitatása közösen. Ketten szegezték nekem a kérdést, hogy konfliktuskerülő vagyok-e, majd kielemezték, hogy a legkevésbé sem.
Erre 30 kolléga plusz a két (általam már régóta ismert) tréner egyöntetűen felkiáltott, hogy ez igaz. :DDD Ha vita, konfliktus van munkaügyben (és engem is érint ugye), akkor azonnal harcbaszállok az érdekünkért. :DDDD
Hárman vagyunk a cégnél ilyen csajok. Sosem gondoltam volna, hogy az én csendes gyerekkorom, és általában eltűrős magánéleti kapcsolataim után egy egész munkaközösség harcosnak lát majd... :)))))))

Voltunk a Signo Café-ban a Pozsonyin vacsorázni. Ritkán írom ide ki a helyek nevét, ahová megyünk, de ez nagyon megérdemli!
A konyha egyedi és remek a legfinomabb alapanyagokból eredeti kajákkal, isteni sütikkel, talán a kávé közepes csak. A felszolgálás pedig kiemelkedő! Udvarias és figyelmes pincér, leste még a gondolatunkat is, nekem többet is kitalált. :D
Naszóval ide vissza fogunk térni néhányszor...
Ma szakmai rész, ahová bizony lelkiismeretfurdalással mentünk, mert elhanyagoljuk azt a területet, amiről szó volt. Erre leesett az állunk, a többiek még ennyit sem foglalkoznak vele, kimondottan az élmezőnyben vagyunk az elvégzett ímmel-ámmal melónkkal!! :)))
Még kicsit csodálkoztunk, hogy a háernek ennyi szakterülete van, és hogy milyen izgalmas lehet néhány részlegen dolgozni náluk, aztán eljöttünk.
Vérnyomásom nyomokban van meg, lassan leülök a földre pár percre...

komment

süti beállítások módosítása