HTML

2008.02.26. 21:13 :: Tobber

Köszi mindenkinek, aki ma önbizalmat adott!!! :) Szeretem, ahogy megérzitek, ha gond van.

Suttyó, hálistennekmárnemjárunk Illető ma NÉGYKOR szól, hogy ötkor ő nem jön lőni, mert fáradt.
Ha valamire ugrom, akkor az az, hogy más szavanemtartása miatt ugrik az egész programom és a két alternatíva helyett otthon ülhetek. Anyád! :(

Mivel utolsó jéghét, ezért amint tudtam, taxibavágódtam, hazarohantam a koriért. (Ha előbb tudom, akkor beviszem magammal, feleslegesen utálom szórni a pénzt!) De legalább kaptam ezer bókot a taxistól, hogy milyen jól nézek ki. :)
Ki a jégre, ott jó volt, de rajtunk a hangulat, hogy lassan zár a jég.
Kint kedvesek voltak, még eljátszottam egy pityeredést is, hogy nem akarom, hogy vége legyen a télnek, a műjégnek, az eddig megszokottnak és különbenis, már EGY NAPJA magányos vagyok...
(Néha vannak kétségeim, hogy komolyan vesznek! :D)
GörisZsé is hívott, hogy mikor kori, majd nem értem, hogyan, már megint az volt a téma, hogy én mennyire élettel teli vagyok és hogy ezt mennyire bírja, el fog venni feleségül. :)
Aztán utcasarkon Új utcánkvégében lakó haverjával volt nagy ölelkezés, hogy most már 5 naponta összefutunk (És ma épp emailben kifejtette, hogy remeg az oroszlán bajusza, khöm), az éjjelnappaliban a srác azért is grátisz adta a rágót, merthogy nekem.
Vaspasi is hívott, elnyávogtam, hogy nekem rossz, úgyhogy izé vigasztalni akar, hogy menjünk már inni, egyik korishaver is inni akar (na jó, ő csak azt, bár ma említette, hogy milyen csini vagyok. :) ).

És akkor mi a franctól érzem egyedül magamat már megint, amikor a legkevésbé sem vagyok???

komment

süti beállítások módosítása