HTML

2008.02.16. 16:49 :: Tobber

Egyik este összefutottunk Illető haverjával. "Te vagy az a lány, akiről annyi jót hallok?" "Jóót?" "Hogy mennyire jót teszel Illető lelkének, hogy mennyire érted őt, hogy mennyi önbizalmat adsz neki és mennyire értesz a pszichológiához, hogy előbb tudod, mit érez, mint ő maga."
Ilyeneket beszélnek férfiak egymás között???
Ja tényleg, Drpr szerint a legjobb tulajdonságom, hogy azonnal átveszem az emberek hullámhosszát és az megtalálom velük a közös hangot. Juhé, van egy jó tulajdonságom!!! :)

Illető "Bp személytelen" tegnapi kijelentésének cáfolata, hogy a lőtéren meglátva azonnal odajöttek és örültek nekünk, hogy az éjjelnappaliban a pénztárossrác a fél bolton átkiabálva üdvözölt minket és érdeklődött a koriról, stbsb. "Ha ezek után is utálod a helyet, ahol élsz, és ami az én szülővárosom, akkor lehet hazahúzni, nem kell itt élni."

Tegnap munka után söröző, hatalmas hústálak, majd lőttünk, én most kevesebb, mint több sikerrel, mert továbbra is kóválygok a vérnyomásom miatt, majd bele az éjszakába kollégákkal, és mivel általam azért látogatott helyre, volt ott mindenki, akit ezer éve, majd visszafogottan megálltam 6 töménynél, hajnalban Illetővel irány hozzám még egy kis töpörtyűskenyérre.
A mai nap NEM sportolással telt, bár azt terveztem.

komment

süti beállítások módosítása